Publicar actes

Agenda de Girona (www.agendadegirona.cat) els ofereix la possibilitat de disposar gratuïtament d'un usuari registrat per publicar tots els actes, activitats, exposicions, visites guiades, concerts, conferències... de caràcter cultural que realitzin.


Agenda de Girona recull l'activitat cultural que es realitza a les comarques gironines, incloent una llista de distribució per e-mail que arriba cada setmana a tots els membres registrats a la web. El sistema d'inserció d'actes és molt senzill i pràctic i s'accedeix des de l'apartat usuaris de la web a on s'entra a un entorn de gestió personalitzat de cada usuari autoritzat.


Ajuntaments, museus, gal·leries d'art, festivals, teatres, biblioteques... ja disposen del seu usuari i password i inserten els actes i activitats que realitzen.


Agenda de Girona és l'agenda cultural i de cinema del Diari de Girona a internet, disposant d'enllaços directes des del web diaridegirona.cat a la secció Agenda i Cartellera de Cinema.


Actualment, Agenda de Girona rep més de 45000 visites mensuals, té un newsletter per més de 2500 subscriptors que reben puntualment cada setmana el resum de l'agenda cultural de les comarques gironines i la cartellera de cinema actualitzada.


En cas d'estar interessats en disposar de l'usuari registrat per a la publicació d'actes, activitats, exposicions, visites guiades i notícies ens facin arribar a través del següent formulari les seves dades:Nom de l'entitat:
Adreça de l'entitat
Codi Postal
Població
Telèfon de contacte
Persona de Contacte
 
e-mail
(per adreçar-li les dades)
Web (en cas de tenir-ne):