Butlletí d'actes

Omple el següent formulari per donar-te d'alta al nostre Butlletí Setmanal d'Actes. Rebràs cada setmana al teu e-mail els actes que es celebren i la programació dels cines.Introdueix el teu e-mailEscriu el codi que veus a l'imatge, si no pots llegir-ho actualitza la pàgina.

Nota: El codi és sensible a majúscules i minúscules

AVÍS LEGAL PER A SUBSCRIPTORS

La seva adreça figura a la nostra llista de correu electrònic creada i gestionada per Agenda de Girona.

Les dades facilitades a Agenda de Girona s'incorporen a un fitxer i són tractades en tot moment amb la confidencialitat i la privacitat degudes i s'en garanteix en tot moment la protecció en els termes establerts a la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal (LOPD) (BOE de 14 de desembre).

En aquest sentit, es garanteix que es tractaran confidencialment les dades de caràcter personal que s'hagin facilitat als efectes del seu enregistrament per accedir o participar a determinats serveis d´Agenda de Girona.

Tanmateix, el fitxer en el qual s'emmagatzemen i tracten aquestes dades gaudeix de les mesures de seguretat necessàries a fi i efecte d'evitar l'alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzats a aquestes dades.

Com sigui que la seva adreça de correu electrònic es troba a la nostra llista de distribució, l'informem que en qualsevol moment pot anul·lar el seu consentiment de la manera següent:

De la mateixa manera l'informem que, en virtut de la LOPD, té dret d'oposició, accés, rectificació i cancel·lació de les seves dades. Per accedir i modificar les seves dades, pot fer-ho de la manera següent:

- Enviant un correu electrònic utilitzant el formulari de contacte, sol·licitant que li siguin facilitades per aquesta via les seves dades personals que consten en els nostres fitxers, de manera que pugui consultar-les i, en el seu cas, modificar-les.

Si el que desitja és cancel·lar les seves dades personals i que la seva adreça sigui eliminada definitivament del nostre sistema, pot fer-ho igualment a través del Formulari de Contacte.