EXPOSICIÓ JORDI BOFILL & JOSEP MARSÀ
Informaci
Data inici: 02/12/2016
Data fi: 31/01/2017

Lloc: Mas Pi
Poblaci: Verges
Hora: 20:00
Ms informaci i/o entrades:
http://maspiart.blogspot.com.es/

 

 

Inauguració, divendres 2 de desembre a les 20:00h. Pressentat per Marta Silvestre.

INCISIONS PICTÒRIQUES
Per , com a mínim, quatre motius, sento un autèntic gran plaer de presentar-vos l’exposició “Incisions pictòriques”, de Jordi Bofill i Josep Marsà, al Mas Pi Art de Verges.
El primer motiu és el propi espai expositiu, tant per la seva particular atmosfera, com perquè també el vaig ocupar com a artista en un passat no gaire llunyà, i recordar-ho em resulta sempre entranyable.
El segon és que amb un dels artistes, en Jordi Bofill, he col.laborat en projectes plàstics diversos, amb resulats sempre espectaculars, com igualment d’espectacular haig de qualificar que sigui ell qui, justament, torni a gestionar, com a comissari, les exposicions i actes culturals diversos d’aquest espai que connecta, de manera ben natural, art i gastronomía, en la seva expressió més sentida.
El tercer és que amb l’altre artista, en Josep Marsà, també he compartit, en dinámica col.lectiva, alguna experiència pictórica que, per excepcional, no podré oblidar mai, com també recordaré sempre el caràcter autèntic de la seva pintura, sincera com ell mateix, i nítida com la seva propia filosofía vital.
I el quart, i últim motiu, és que aquesta exposició certifica l’empremta profunda que els creatius esperits vagarosos d’aquests dos artistes s’han deixat mutuament, fins al punt de generar incisions pictòriques evidents sobre la superficie d’una tela pintada , que és, en realitat, la perllongació natural de les seves pells, especialment sensibles a la subtil presència d’una realitat etèria que només el seus ulls poden percebre, i els nostres també, quan, finalment, la pinten.

Claudi Puchades
Sant Pol de Mar, novembre 2016.

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telfons
Les adreces, telfons i mapes de situaci dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König