Sortir del tu
Informaciů
Data: 06/04/2019
Lloc: Teatre Principal d'Olot
Poblaciů: Olot
Hora: 18
Preu: GratuÔt
Mťs informaciů i/o entrades:
https://www.olotcultura.cat/agenda/...

 

 

Un espectacle de carrer per a tots els p√ļblics, amb humor, m√ļsica, dansa, moviment i circ; un espectacle una mica gamberro i amb molta interacci√≥ amb els espectadors.

Una proposta nascuda amb motiu del des√® aniversari de l‚Äôobertura dels t√ļnels de Bracons i amb ganes d‚Äôimplicar la poblaci√≥ local. Aix√≠, cinc-cents alumnes de 10 anys ‚Äďels que van n√©ixer l‚Äôany en qu√® es va obrir aquesta carretera‚Äď de les escoles La B√≤bila, Verntallat, Vall del Ges, l‚ÄôEscola Municipal d‚ÄôExpressi√≥ d‚ÄôOlot i l‚ÄôEscola d‚ÄôArts Pl√†stiques de Torell√≥ van dibuixar com s‚Äôimaginaven que podrien ser els suposats √©ssers que sortirien dels t√ļnels provinents de l‚Äôaltre costat. Aquests dibuixos han inspirat la companyia en la creaci√≥ dels tres personatges que oferiran aquest espectacle.

Constru√Įm t√ļnels per tal d‚Äôunir territoris aparentment allunyats. Qu√® passa si ens posem a cavar, a perforar? Estem preparats per al que podem trobar? Com ens relacionem amb all√≤ desconegut? I amb all√≤ conegut? Podem perforar-nos a nosaltres mateixos per poder-nos unir? Sortir del tu significa parlar de relacions, internes i externes, de lligams d‚Äôamor i de desig. Uns √©ssers vinguts de les entranyes ens confrontaran amb all√≤ que tenim a dins per connectar-nos amb ells i amb nosaltres mateixos.


 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telŤfons
Les adreces, telŤfons i mapes de situaciů dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König