Pompeu fabra. Una llengua completa
Informaci
Data inici: 04/05/2019
Data fi: 26/05/2019

Lloc: Museu del Suro
Poblaci: Palafrugell
Hora: 10:00
Preu: Gratut
Ms informaci i/o entrades:
www.museudelsuro.cat

Entrades i Horaris
Museu del Suro
Olaceta del Museu s/n

 

 

Al final del primer terç del segle XX, amb la gramàtica, el diccionari i les normes ortogràfiques de Fabra publicades, el català
esdevé una llengua completa i de futur. Un estàndard apte per a tots els territoris de parla catalana i una llengua digna i preparada per encarar els reptes dels segles XX i XXI. Pompeu Fabra és el lingüista i gramàtic que codifica la llengua catalana i li dóna la forma definitiva.
“Pompeu Fabra. Una llengua completa” és una mostra itinerant creada per la Direcció General de Política Lingüística, amb disseny expositiu de BPdisseny i disseny gràfic d’Anna Jordà, guió de Josep Penya amb l’assessorament del comissari de l’Any Fabra, Jordi Ginebra. En ella, vuit blocs expositius presenten de manera planera i amena les dimensions científiques i socials de l’obra de Fabra i els elements principals de la seva biografia. Així s’aprofundeix en l’aportació de Fabra a la llengua catalana, el gran arrelament social de la seva figura i obra arreu de Catalunya i l’impuls a la llengua que va suposar el seu treball.

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telfons
Les adreces, telfons i mapes de situaci dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König