Taller: Cuina d’aprofitament
Informació
Data: 13/03/2019 Lloc: Ecomuseu-Farinera Població: Castelló d Empúries Hora: 18 Preu: Gratuït Més informació i/o entrades: www.ecomuseu-farinera.org |
Constarà d’una part teòrica sobre la cuina d'autosuficiència (visió històrica, raons mediambientals, etc) i una part prà ctica, en la que s’elaborarà alguna recepta, com per exemple: fermentat vegetal, beguda nutritiva o un desinfectant natural... tot amb aliments d’aprofitament.
Activitat paral•lela a l'exposició: Menús de guerra. Cuina d'avantguarda i supervivència.
Hora: 18-20h
Lloc: Aula-taller Ecomuseu-Farinera
Preu: Gratuït
Cal reserva prèvia al 972 25 05 12. Places limitades.
L'activitat es farà si hi ha un mÃnim d'inscrits.
Organitza: Ecomuseu-Farinera i Ajuntament de Castelló d'Empúries
Amb el suport de: Diputació de Girona i Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.
Activitat paral•lela a l'exposició: Menús de guerra. Cuina d'avantguarda i supervivència.
Hora: 18-20h
Lloc: Aula-taller Ecomuseu-Farinera
Preu: Gratuït
Cal reserva prèvia al 972 25 05 12. Places limitades.
L'activitat es farà si hi ha un mÃnim d'inscrits.
Organitza: Ecomuseu-Farinera i Ajuntament de Castelló d'Empúries
Amb el suport de: Diputació de Girona i Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.