Espigoladors d'Imatges, amb Antoni Martí, Josep Mir i Quim Paredes
Informació
Data: 08/02/2019
Lloc: Ateneu de Celrà
Població: Celrà 
Hora: 20:00
Preu: Gratuït
Més informació i/o entrades:
Entrada lliure i gratuïta

 

 

Josep Mir, crític de cinema, conversarà amb Antoni Martí, Quim Paredes i amb els assistents, per debatre sobre els canvis produïts en la nostra societat des de mitjans s.XX, a través de projeccions audiovisuals.

Quin és el paper dels mitjans audiovisuals a l'hora de captar la realitat del moment? Quina és la percepció de l'espectador?

Volem fer una revisió de l'herència que ens ha arribat gràcies a diferents realitzadors que van tenir la inquietud de filmar la realitat del seu temps, per transmetre la seva manera de viure. També volem aprendre de la seva experiència per saber com utilitzar la imatge en l'actualitat amb visió de futur i preguntar-nos si és que això pot tenir algun sentit.

Antoni Martí (1947) i Quim Paredes (1965) són realitzadors nascuts en llocs i moments diferents, però amb trajectòries que sovint comparteixen sensibilitats i mirades.

Ells dos ens proposen una reflexió sobre el paper dels realitzadors en el món actual, on la tecnologia està aportant nous formats i nous suports, i també facilita l'accés a les imatges a molts més usuaris que uns anys enrere.

Entrada lliure i gratuïta

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telèfons
Les adreces, telèfons i mapes de situació dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König