Quan les parets parlen
Informaci
Data: 02/05/2019
Lloc: Teatre Principal d'Olot
Poblaci: Olot
Hora: 21
Preu: 8 €
Ms informaci i/o entrades:
https://www.olotcultura.cat/agenda/...

 

 

La ciutat d’Olot serà la protagonista d’aquest espectacle que, allà on va, pren la ciutat que l’acull com a principal actriu de l’obra.

Les seves creadores, actrius i escenògrafes, creen una història a partir dels grafitis de les ciutats. Una radiografia visual i sonora del que expliquen les parets, en aquest cas, d’Olot. Hi haurà presència de qüestions polítiques, de moda, un recull dels artistes d’art urbà que han intervingut a la ciutat, i tot el que pugui sorgir després de l’estada prèvia d’investigació que hi farà la companyia.

Un espectacle en què el públic és molt a prop i les actrius es comuniquen a través d’uns mòduls retroil·luminats que elles mateixes mouen, transporten i manipulen, tot creant un espectacle de llums molt visual i amb un missatge personal, diferent i personalitzat vagi on vagi.

Els murs, les pintades i els sons ens descobriran una història possible, una de tantes, però una de real, molt real… Espectacle programat en relació amb l’exposició “Pintades al carrer” (Arxiu Comarcal, de l’1 de febrer al 21 de juny).


 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telfons
Les adreces, telfons i mapes de situaci dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König