Sortir del tu
Informació
Data: 06/04/2019
Lloc: Teatre Principal d'Olot
Població: Olot
Hora: 18
Preu: Gratuït
Més informació i/o entrades:
https://www.olotcultura.cat/agenda/...

 

 

Un espectacle de carrer per a tots els públics, amb humor, música, dansa, moviment i circ; un espectacle una mica gamberro i amb molta interacció amb els espectadors.

Una proposta nascuda amb motiu del desè aniversari de l’obertura dels túnels de Bracons i amb ganes d’implicar la població local. Així, cinc-cents alumnes de 10 anys –els que van néixer l’any en què es va obrir aquesta carretera– de les escoles La Bòbila, Verntallat, Vall del Ges, l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot i l’Escola d’Arts Plàstiques de Torelló van dibuixar com s’imaginaven que podrien ser els suposats éssers que sortirien dels túnels provinents de l’altre costat. Aquests dibuixos han inspirat la companyia en la creació dels tres personatges que oferiran aquest espectacle.

Construïm túnels per tal d’unir territoris aparentment allunyats. Què passa si ens posem a cavar, a perforar? Estem preparats per al que podem trobar? Com ens relacionem amb allò desconegut? I amb allò conegut? Podem perforar-nos a nosaltres mateixos per poder-nos unir? Sortir del tu significa parlar de relacions, internes i externes, de lligams d’amor i de desig. Uns éssers vinguts de les entranyes ens confrontaran amb allò que tenim a dins per connectar-nos amb ells i amb nosaltres mateixos.


 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telèfons
Les adreces, telèfons i mapes de situació dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König