Exposició Jordi Bofill
Informació
Data inici: 14/12/2018
Data fi: 15/03/2019

Lloc: Mas Pi
Població: Verges
Més informació i/o entrades:
https://maspiart.blogspot.com/

 

 

Inauguració, divendres 14 de desembre, a les 20 h.
+info: http://jordibofillvisionari.blogspot.com/
Del 14 de desmbre de 2018, al 15 de març de 2019.


Jordi Bofill (La Bisbal d´Empordà.1973) va estudiar pintura a l´escola d´Art i Superior de disseny d´Olot (Girona), i d´una estada a París, on i exposa les seves primeres obres pictòriques. Jordi, s’adonà de la seva capacitat autodidàctica i no va voler continuar sotmès a cap tipus de regla acadèmica que l’incités a anul·lar les possibilitats creatives i originals que havien de regir la seva carrera professional.

Performances, pintura, Art digital, Art visual, il.lustració. Aquest treball l´ha portat, junt amb la seva obra, a trepitxar Mèxic, Houston, Washigton, Barcelona, Buenos Aires, París, Califòrnia, Tòquio, Londres, New York etc.. aixamplant la seva capacitat creadora alhora que s´anava desmenbrant de qualsevol corrent d´etiquetatge.

Jordi Bofill és un pintor format i en constant producció. Un pintor que ha assolit la seva personalitat en l’àmbit de la pintura per mitjans propis. El seu món ingènit és ple d’espais onírics i astrals. Un món que ell sap transformar plàsticament en imatges potents que permeten a un ventall molt ampli d’espectadors gaudir de la riquesa de les formes i objectes que emplenen les seves obres.

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telèfons
Les adreces, telèfons i mapes de situació dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König