Exposici贸 Joan Parram贸n
Informaci
Data inici: 18/06/2018
Data fi: 30/07/2018

Lloc: Mas Pi
Poblaci: Verges
M閟 informaci i/o entrades:
https://maspiart.blogspot.com/

 

 

Inauguraci贸 al dissabte 30 de juny, a les 20:00 h. Amb l麓actuaci贸 en directe de Mario Maeso.
Comissari exposici贸: Jordi Bofill

"M脡S LLUNY, CAL QUE ANEM M脡S LLUNY鈥

Es un dels versos d'una can莽贸 de Llu铆s Llach que amb m茅s for莽a i a lo llarg d'anys m'ha acompanyat en el meu cervell, el meu viatge a 脥taca, a la meva vida.
Ara que ja estic de volta a casa presento a Verges, Girona, algunes de les propostes de les experi猫ncies que he anat recollint en el viatge. Prop de 40 obres en mitj脿 i petit format de les abstraccions que vinc treballant des del 2013 sota les s猫ries amb t铆tols com: "Di脿leg de part铆cules abans la creaci贸", 鈥10 propostes, 10 invocacions, 10 punts d'un possible manifest en aquest present incert鈥, "Buscant la forma de l麓Univers鈥 i "Macrocosmos & microcosmos鈥. Encara que a cada una de les series son els treballs de gran format els que defineixen d'una forma m茅s clara l'expressi贸 de cada tema, 茅s en els petits on intento plasmar les idees m茅s 脿mpliament, m茅s detalladament, obres que presento al Mas del Pi, 鈥渆spai gastro-cultural鈥. No menys important el fet de que l'exposici贸 est脿 comissariada per Jordi Bofill, artista, activista i comissari d'art, un altra de les raons per portar aquesta exposici贸 a Girona.
Explosi贸 de colors i energia, explosi贸 de propostes en una 猫poca de revetlles de foc i explosions de petards, d'explosi贸 de propostes de vida. Foc, aigua, terra i aire i seran, i amor ens envolta peracompanyar-nos en el cam铆 a la llum, a casa, a 脥taca.

Aix铆 que del 18 de Juny del 2018 fins el 30 de Juliol podeu veure els meus treballs a aquest espai acompanyats dels menjars i actuacions musicals, performances i poesia que es van programant regularment, i que amb molt entusiasme acompanyen l麓estiu de l麓Empord脿 a Verges.
Farem l麓inauguraci贸 el 30 de juny a les 20 hores, (actuacions i perfomances?) sopar qui vulgui, i amplia oferta d'allotjament a la zona.

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i tel鑖ons
Les adreces, tel鑖ons i mapes de situaci dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
K枚nig