PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “La cuina més exquisida de la Costa Brava. Els tapers.” de Jaume Fàbrega
Informaci
Data: 14/04/2018
Lloc: Museu del Suro de Palafrugell
Poblaci: Palafrugell
Hora: 19.30
Preu: Gratut

 

 

Dissabte 14 d’abril, PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “La cuina més exquisida de la Costa Brava. Els tapers.” de Jaume Fàbrega
La cuina més suculenta i enlluernadora de la Costa Brava era la dels tapers, un col•lectiu que treballava a preu fet i disposava de temps per a dedicar-lo a les “xefles” i bevien xampany; una mena d’aristocràcia de la classe obrera. És una cuina popular i refinada que aplegava les millors tradicions de la cuina familiar i la del mar i muntanya, que inclou la dels pescadors, pagesos i la de les viles. Varen crear o recrear l’estil “mar i muntanya”, una cuina de senyors, que inclou els plats més sorprenents de la cuina catalana: el peixopalo amb patates o cigrons, el niu, el pollastre amb tripes de bacallà, el pollastre amb llagosta o gambes; així com d’altres plats compartits amb tota la població com la pota i tripa, els guisats de vedella, pollastre o xai, etc.
A les 19.30 h a l’Auditori del Museu. Presentació a càrrec del propi autor. Entrada lliure.

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telfons
Les adreces, telfons i mapes de situaci dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König