PRIMAVERA A L'ESPAI. "IL CONVITO"
Informaci
Data: 07/04/2018
Lloc: ESPAI RIDAURA
Poblaci: Santa Cristina d Aro
Hora: 20:00
Preu: 1 €
Ms informaci i/o entrades:
www.espairidaura.santacristina.cat

Entrades i Horaris
Taquilla inversa
Per a més informació: espairidaura@santacristina.cat
Tel 628 198 091

 

 

Òpera Jove presenta “Il Convito” de Domenico Cimarosa.

Il Convito és una òpera inèdita del compositor napolità Domenico Cimarosa (1748-1801). El seu argument és de gènere còmic, cosa que la fa amena al públic poc acostumat a la música clàssica i capta l’interès de l’espectador. L’estil musical del 700 italià comporta uns elements d’atracció innegables: color, melodia, dinamisme… La seva durada és l’ideal per una vetllada d’òpera. En total, l’espectacle no supera els 90 min.
La trama transcorre al voltant d’equívocs que tenen lloc a causa de la posada en escena dels diferents plans que cadascun dels personatges idea per obtenir el que vol... estàtues que parlen, ànimes de difunts amb màscares que oculten els rostres dels personatges i que propicien unions no desitjades: l’amo casat amb la serventa, la vídua rica casada amb el mort de gana, la dama abandonada amb el cavaller que l’havia abandonat... En definitiva, l’engany!
Segons l’argument de “Il Convito” tenim 7 personatges al voltant d’una taula amb un únic objectiu: casar-se amb una persona rica.

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telfons
Les adreces, telfons i mapes de situaci dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König