PRIMAVERA A L'ESPAI. GUILLEM ROMA I LA CAMPING BAND ORCHESTRA
Informaci
Data: 10/03/2018
Lloc: ESPAI RIDAURA
Poblaci: Santa Cristina d Aro
Hora: 20:00
Preu: Gratut
Ms informaci i/o entrades:
www.espairidaura.santacristina.cat

Entrades i Horaris
Taquilla inversa
Més informació
espairidaura@santacristina.cat
628 198 091

 

 

Guillem Roma i la Camping Band Orchestra presenten el disc Connexions

La música ens connecta amb nosaltres mateixos, amb els altres, amb el món i el més enllà. En la bellesa d’aquestes connexions és on neixen aquestes cançons. Un so contundent i una personalitat sòlida amb les que Guillem Roma fa un salt endavant en el seu original univers creatiu.

Guillem Roma
Riquesa musical, cançons amb personalitat pròpia i creativitat és el que desprèn el projecte del músic osonenc, que alguns han etiquetat com el “Beirut català”. Una proposta fresca, original i que fuig d’etiquetes i formules estandaritzades. Guillem Roma no ha parat d’escampar l’optimisme i la màgia de la seva música arreu amb una energia personal i propera que l’ha consolidat com un dels artistes emergents del moment. Cançons que contagien màgia i optimisme amb sons que viatgen per influències que van de les tradicions llatinoamericanes, ritmes balcànics o sons mediterranis… una experiència per deixar-se portar pels sons i la màgia d’aquest món i més enllà!
Després de publicar “Oxitocina” (Autoeditat 2013), el disc amb el que es va donar a coneixer, i “Nòmades” (Autoeditat 2014) amb una gira de més de 150 concerts arreu del país, Guillem Roma fa un salt endavant en el seu univers creatiu amb “Connexions” (Sulawesi Records 2017)

Camping Band Orchestra
La Camping Band Orchestra, com la música, és una formació viva que va canviant i així fa canviar les cançons de Guillem Roma transportant-les a noves dimensions i fent que aquesta energia viva de la música sigui especial en cada concert. Només amb els 55 concerts de la gira d’Oxitocina hi va haver 33 formacions diferents de músics, un clar exemple de la flexibilitat de la Camping Band Orchestra que ha convertit aquest factor en un dels atractius del projecte. Així, entre 2 o 3 músics fins als 26 que van participar en la gravació del disc “Nòmades” les combinacions de músics i instruments s’alternen en els directes! De petits locals acústics a teatres o grans escenaris a l’aire lliure… la Camping Band Orchestra porta en el seu ADN aquesta adaptabilitat i la gran atracció del canvi i les coses vives. 

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telfons
Les adreces, telfons i mapes de situaci dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König