Ta acorda Ba tu El Filipines? de Sally Gutiérrez
Informació
Data: 19/12/2017
Lloc: Bòlit Plaça Pou Rodó, 7-9
Població: Girona
Hora: 18.30

 

 

El llarg de no ficció Ta Acorda Ba La teva EL Filipines? (Te'n recordes de Filipines?) reflexiona entorn de les petjades i els fantasmes de la globalització passada i present i indaga en les relacions (post)colonials des d'un punt de vista crític. Saltant d'un idioma i un escenari a un altre al llarg de la complexa geografia filipina, el film entrellaça les vides, memòries, lluites i espais de diverses comunitats de parlants.

Sally Gutiérrez treballa amb formats expandits en un camp híbrid entre l'art contemporani, l'assaig visual i el documental. Des d'una posició crítica i feminista els seus projectes artístics recorren les formes d'habitar, resistir i (sobre)viure en unes geografies on l'espai i els objectes són també actors socials a les xarxes i les crisis de la globalització.

Ha desenvolupat projectes basats en la col·laboració amb comunitats i organitzacions locals en contextos com Sud-àfrica, on es va rodar el documental Tapologo (co-dirigit amb la seva germana Gabriela), Filipines, i Villalba de Guadarrama (on es va rodar la web-doc Villalba Explica). Imparteix classes a la Universitat Europea de Madrid i forma part del col·lectiu artístic Declinació Magnètica. La seva obra s'ha exposat en museus i galeries tals com Kunstwerke, Akademie de Künste (Berlin), Parker's Box, Whitebox Gallery, PS1 (Nova York), CCCP Manila, Escorxador i Museu Nacional Reina Sofia (Madrid).

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telèfons
Les adreces, telèfons i mapes de situació dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König