"La cuina de la nostre memòria"
Informaci
Data: 12/11/2017 Lloc: Museu del Suro de Palafrugell Poblaci: Palafrugell Hora: 12.00 Preu: A consultar € |
Presentació i tastet del plat recuperat Peixopalo, tripa, trumfes i allioli, típic de tapers durant el segle XIX i principis del XX, desaparegut degut a la dificultat en la importació del peixopalo. El tast s’acompanyarà amb vi de la DO Empordà. Activitat organitzada pel Museu del Suro i el restaurant “La Sala de l’Isaac” de Llofriu.
• Diumenge, 12 de novembre, a les 12.00 h.
• Preu: consultar al museu.
• Apte per a tots els públics. Cal reserva prèvia.
MUSEU DEL SURO DE PALAFRUGELL
TEL: 972/ 307825
Foto: Autor Baldomer Gili Roig. Pescadors de Calella de Palafrugell, 1905 – 1925. Fons Museu d’Art Jaume Morera.
• Diumenge, 12 de novembre, a les 12.00 h.
• Preu: consultar al museu.
• Apte per a tots els públics. Cal reserva prèvia.
MUSEU DEL SURO DE PALAFRUGELL
TEL: 972/ 307825
Foto: Autor Baldomer Gili Roig. Pescadors de Calella de Palafrugell, 1905 – 1925. Fons Museu d’Art Jaume Morera.