"La cuina de la nostre memòria"
Informaci
Data: 12/11/2017
Lloc: Museu del Suro de Palafrugell
Poblaci: Palafrugell
Hora: 12.00
Preu: A consultar €

 

 

Presentació i tastet del plat recuperat Peixopalo, tripa, trumfes i allioli, típic de tapers durant el segle XIX i principis del XX, desaparegut degut a la dificultat en la importació del peixopalo. El tast s’acompanyarà amb vi de la DO Empordà. Activitat organitzada pel Museu del Suro i el restaurant “La Sala de l’Isaac” de Llofriu.

• Diumenge, 12 de novembre, a les 12.00 h.
• Preu: consultar al museu.
• Apte per a tots els públics. Cal reserva prèvia.

MUSEU DEL SURO DE PALAFRUGELL
TEL: 972/ 307825

Foto: Autor Baldomer Gili Roig. Pescadors de Calella de Palafrugell, 1905 – 1925. Fons Museu d’Art Jaume Morera.

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telfons
Les adreces, telfons i mapes de situaci dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König