La cuina de la memòria: sopa de menta.
Informaci
Data: 12/11/2017 Lloc: Ecomuseu-Farinera Poblaci: Castelló d Empúries Hora: 11.30 Preu: Gratut Ms informaci i/o entrades: www.ecomuseu-farinera.org |
2a Setmana del turisme industrial a Catalunya. “Descobreix com es fan les coses”!
Què es menjava quan es collia el blat? Us oferirem un plat que es feia a les nostres contrades en temps de sega.
Horari: 11.30h
Lloc: Ecomuseu-Farinera
Activitat gratuïta
Col•labora: Associació Cultural i d’Esbarjo de Castelló d’Empúries
Organitza: XATIC, Ecomuseu-Farinera i Ajuntament de Castelló d’Empúries
Què es menjava quan es collia el blat? Us oferirem un plat que es feia a les nostres contrades en temps de sega.
Horari: 11.30h
Lloc: Ecomuseu-Farinera
Activitat gratuïta
Col•labora: Associació Cultural i d’Esbarjo de Castelló d’Empúries
Organitza: XATIC, Ecomuseu-Farinera i Ajuntament de Castelló d’Empúries