Inauguració de l'exposició "Sortir-se de la línia"
Informaci
Data: 16/06/2017
Lloc: Bòlit_LaRambla, Sala Fidel Aguilar ì Bòlit_StNicolau
Poblaci: Girona
Hora: 18:00
Preu: Gratut
Ms informaci i/o entrades:
www.bolit.cat

 

 

Sortir-se de la línia
Irene Bou, Azahara Cerezo, Anna Dot, Enric Farrés Duran, Mireia Ferron, Francesc Ruiz Abad, Irene Solà i Damià Vives
A cura de Rita Andreu
Del 16 de juny a l'11 de setembre de 2017
Inauguració: divendres 16 de juny, 18h
Bòlit_LaRambla, Sala Fidel Aguilar i Bòlit_StNicolau


El proper divendres 16 de juny a les 18h al Bòlit_LaRambla, Sala Fidel Aguilar tindrà lloc la inauguració de l’exposició col•lectiva “Sortir-se de la línia”. Amb el comissariat de Rita Andreu, la mostra desplega als dos espais expositius del Bòlit els projectes d’Irene Bou, Azahara Cerezo, Anna Dot, Enric Farrés Duran, Mireia Ferron, Francesc Ruiz Abad, Irene Solà i Damià Vives i s’escampa per la ciutat a través d’un recurs educatiu dissenyat per Lluis Sabadell Artiga.

“Sortir-se de la línia” s’ha realitzat en coproducció amb el MAC Mataró Art Contemporani on té previst d’inaugurar-se el 2018.

Els vuit projectes que la conformen parteixen de la idea d'errar un concepte que prové del llatí errare i que remet a l’acció de vagar sense rumb fix i, per derivació, a la idea d'anar errat, en el sentit de desviar-se o perdre la bona orientació intel•lectual o moral i que evoluciona com a sinònim d'equivocar-se.

Així, el procés creatiu d’algunes de les peces se situa en aquest vagareig, en aquesta acceptació de l’imprevist i d’una certa manca de control sobre la pràctica artística mentre que les altres sorgeixen directament de l’error o equívoc, incorporant-lo com a clau de lectura de la realitat.

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telfons
Les adreces, telfons i mapes de situaci dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König