ARRELS DEL VI, la fira vitivinícola més esperada de l'Empordà, celebra 10 anys
Informaci
Data inici: 03/06/2017
Data fi: 04/06/2017

Lloc: Sant Martí d'Empúries
Poblaci: L Escala
Preu: 20 €
Ms informaci i/o entrades:
www.arrelsdelvi.com

Entrades i Horaris
L'entrada inclou:

- Degustació oberta dels millors vins de la DO Empordà
- 1 val de 5€ per gastar en vins de la fira
- 1 copa Riedel valorada en 12€
- Visita guiada a les Ruïnes d’Empúries i tast de “Mulsum” (vi romà)
- Tastets de producte gastronòmic de l’Empordà
- Venda directa de vins a preu de celler
- Arrels Kids: taller infantil per fer un pot d’Anxoves de l’Escala M. Sureda

 

 

10 activitats prèvies a l’Escala, més de 100 referències de vi de gamma alta, 24 cellers de la DO Empordà, 1 celler convidat del Rosselló, 4 productors agroalimentaris empordanesos, 1 taller del món del vi, 1 visita a les Ruïnes d’Empúries, 1 taller Arrels Kids per fer un pot d’Anxoves de l’Escala, 1 chill out, 1 concert, 1 nova ubicació molt més gran i 1.600 copes Riedel per celebrar els 10 anys de la consolidada fira Arrels del Vi a St. Martí d’Empúries

Arrels del Vi, l’esperada fira vitivinícola de l’Empordà, celebra 10 anys el 3 i 4 de juny, a Sant Martí d’Empúries (L’Escala). La Fira suposa una oportunitat irrepetible per tastar més de 100 referències de vi de la DO Empordà de gamma alta en un entorn excepcional, conèixer de primera mà als propietaris i enòlegs dels millors cellers empordanesos i comprar a preu de celler excel·lents vins, a voltes difícils de trobar en distribució tradicional.

Amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Escala, la DO Empordà, el Museu d'Arqueologia de Catalunya – Empúries i la Ruta del Vi DO Empordà, la fira compta enguany amb un total de 24 cellers de la DO Empordà que presentaran varietats de vins d'alta gamma i 1 celler convidat del Rosselló, Maison Albera. Han confirmat la seva participació els següents productors de la DO Empordà: *lavinyeta, AV Bodeguers, Castell Peralada, Celler Arché Pagès, Celler Castelló – Murphy, Celler Cooperatiu d’Espolla, Celler Gerisena, Celler Hugas de Batlle, Celler Marià Pagès, Celler Martí Fabra, Celler Pujol Cargol Masarac, Cellers d’en Guilla, Empordàlia, Espelt Viticultors, Gelamà, JOC, Mas Llunes, Mas Oller, Mas Vida, Pere Guardiola, Roig Parals, Terra Remota, Vinyes dels Aspres i Vinyes d’Olivardots.

A més, aquest any Arrels del Vi compta amb els tastets d’Anxoves de l’Escala M. Sureda, així com amb els següents expositors: els productors d’oli d’oliva de Ventalló Serraferran, Formatges La Balda i Le Bolut i el projecte agrícola i ramader ecològic Llavora Agropecuària. Enguany els més petits gaudiran d’una activitat molt especial a Arrels Kids, podran fer el seu propi pot d’Anxoves de l’Escala M. Sureda i endur-se’l a casa, dissabte i diumenge de 18h a 19h. També tindrem les esperades visites guiades a les Ruïnes d’Empúries a les 16h, que parlen de com va arribar el vi a aquest punt privilegiat del Mediterrani fa 26 segles i acaba amb el tast de Mulsum (vi romà), un taller de Coupage dirigit per Jordi Esteve, una parada de l’artista Marta Arañó amb el seu Tinta i Vi, chill out, música en directe i altres sorpreses.

10 ACTIVITATS PRÈVIES A L’ESCALA PER CELEBRAR ELS 10 ANYS D'ARRELS DEL VI

Del 26 de maig al 2 de juny hem organitzat amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Escala 10 activitats prèvies a l’Escala per celebrar els 10 anys d’Arrels del Vi amb el següent programa: el 26 de maig a les 12 h Anxoves de l’Escala M. Sureda amb un Maridatge d’anxoves i vins *La Vinyeta; el 26 de maig a les 21h el Restaurant El Roser 2 amb un Menú 4 plats amb els 4 vins premiats Arrels del Vi; el 27 de maig a les 11h per als més petits s’explicarà un Conte infantil amb titelles per conèixer l’elaboració del vi a la Plaça Víctor Català o a la Biblioteca; el 27 de maig a les 18h es podrà fer una Visita guiada de l’Exposició “Una mar de vinyes” al Museu de l’Anxova i de la Sal; el 28 de maig a les 13h Jazz i Vi amb the Big Chiefs a l’Octopuss; el 29 de maig a les 18h Quim Tremoleda, arqueòleg, oferirà una conferència explicant com es va introduir el vi a Empúries a l’Alfolí de la Sal; el 30 de maig de 18h a 23h Vins i tapes de l’Empordà a Els Barrils; el 31 de maig a les 19h Recital poesia i vi amb Antònia Guerrero al Medusa, l’1 de juny Cinema i vi amb la pel·lícula “Entre copas” i tast de vins a l’Ultramar; i el 2 juny a les 19.30h Sushi i vi al Caravel·la.



 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telfons
Les adreces, telfons i mapes de situaci dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König