PRIMAVERA A L'ESPAI. DAVID POBLETE JAZZZ QUARTET AMB BLUES CODES FROM THE SURFACE
Informació
Data: 17/06/2017
Lloc: ESPAI RIDAURA
Població: Santa Cristina d Aro
Hora: 20:00
Preu: Gratuït
Més informació i/o entrades:
www.santacristina.cat

Entrades i Horaris
oficinaturisme@santacristina.cat

 

 

Xilè d’origen i resident a Girona, David Poblete, llicenciat en Història de l’Art i Musicòleg, dibuixa en la seva música ambients plens de contrastos, colors vibrants i moments de calma, amb espais sempre perfectament delimitats per uns arranjaments pulcres i una elaborada concepció de cada peça. Música feta de records somiats, Zambras i Chacareras, imatges i sabors de la terra enyorada, batecs que emergeixen amb vitalitat i energia rítmica.


Després dels seus anteriors discos –Jaracandá (2003), Acords del Sud (2012), Paisajes (2013) i Suite del Sud (2016) arriba Blue Codes from the surface, un suggestiu mosaic sonor, inspirat en l’evocació interior del jazz modern. El títol és una resposta a un cèlebre i important disc del trompetista nord-americà Wynton Marsalis, (Black codes from the underground) al qual ha dedicat un dels temes. Vuit títols originals íntegrament compostos per Poblete per a un format de trio però que en el directe es recolza en el saxo del gran saxofonista francès Alex Augé. Un projecte autènticament transfronterer (dos músics instal•lats a Catalunya i dos a França), que ens proposen vuit títols originals en una combinació vibrant d’estils, formats i en el que llueixen les ganes i el talent de l’excel•lent quartet que completa Manel Vega en el contrabaix i André Mallau a la bateria.
Música de batec netament jazzístic i alè personal, que uneix el sentiment del jazz i l’aroma popular amb un sofisticat llenguatge harmònic contemporani i ple de color. Aquí es fan presents les influències del jazz modal i del novíssim jazz ibèric, a l’empar de la improvisació, que queda però cenyida en sòlids arranjaments musicals.
Són pocs els músics que poden vantar-se de tocar amb destresa diversos instruments bàsicament diferents; aquest és el cas de David Poblete, bateria i organista de formació clàssica, que ha trobat en el piano el seu millor aliat per expressar les seves inquietuds musicals.


 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telèfons
Les adreces, telèfons i mapes de situació dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König