Hugo Pratt i Corto Maltés: itineraris creuats
Informaci
Data inici: 23/09/2016
Data fi: 06/11/2016

Lloc: Museu de la Pesca
Poblaci: Palamós
Preu: Gratut
Ms informaci i/o entrades:
http://www.museudelapesca.org/

 

 

El pròxim 23 de setembre el Museu de la Pesca inaugura una nova exposició temporal, dedicada a Corto Maltés, el personatge de ficció creat pel dibuixant italià Hugo Pratt el 1967. Sota el títol “Hugo Pratt i Corto Maltés: itineraris creuats”, la mostra té per objectiu posar de relleu la figura d’aquest personatge de culte en el circuit dels còmics, així com la vida i l’obra d’Hugo Pratt, poc coneguda al nostre territori.

Corto Maltés, mariner romàntic, rude, somiador i valent, pertany al temps de les grans aventures, al mateix món que Jack London o Robert L. Stevenson. Gràcies al vast coneixement del seu creador, Hugo Pratt, Corto Maltés viu al llarg de la sèrie de 12 títols tot tipus d’aventures i reptes vitals a diferents escenaris d’arreu del món, intrèpides històries que se situen entre 1913 i 1927. El comissari i coordinador de l’exposició, Paco Linares, assegura que "Pocs autors han estat tan prop de conjuminar tres conceptes: autor, vida i obra. Aquest és el cas d’Hugo Pratt, a qui Umberto Eco va definir com un dels grans artistes del segle XX, capaç de fer literatura amb el dibuix i de dibuixar amb les paraules”.

La inauguració comptarà amb la presència del comissari de l'exposició, Paco Linares, que obrirà la mostra amb una conferència sobre Corto Maltés i una visita guiada a la mateixa exposició.

"Hugo Pratt i Corto Maltés: itineraris creuats” és una exposició creada per la Universitat d’Alacant i el Museu Universitat d'Alacant, i es podrà visitar fins al pròxim 11 de novembre, de forma gratuïta.

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telfons
Les adreces, telfons i mapes de situaci dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König