Jornada de portes obertes a l'exposició permanent del Museu de la Pesca
Informaci
Data: 02/10/2016
Lloc: Museu de la Pesca
Poblaci: Palamós
Hora: 10:00
Preu: Gratut
Ms informaci i/o entrades:
http://www.museudelapesca.org/

 

 

Com cada primer diumenge de mes, aquest diumenge 2 d'octubre el Museu de la Pesca obre les portes i ofereix l'entrada gratuïta a la seva exposició permanent.

L’exposició és una mostra de la històrica relació de l’home amb el mar. Al llarg del recorregut podreu descobrir el passat, el present i el futur d’un ofici, el de pescador, que es troba en l’origen de la singularitat i el caràcter de la Costa Brava.

Aprofiteu aquest dia no només per gaudir de Palamós, sinó per experimentar la bellesa del patrimoni de Palamós amb la visita a la Capella del Carme. Espai d’Art i Patrimoni on podreu contemplar l’exposició d’obres d’Ezequiel Torroella i descobrir el municipi amb l’audiovisual “Jo, el paisatge”.

Tamé podeu visitar l'exposició temporal 'Hugo Pratt i Corto Maltés: itineraris creuats', una mostra d'aquest icònic personatge de còmic d'aventures i de la relació amb el seu autor.

I acabeu el dia amb un recorregut pels seus camins de ronda, les seves cales, els seus carrers plens d’història i els seus espais d’interès, i amb un tast de la gastronomia marinera més autèntica, hereva de la tradició de la nostra gent de mar.

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telfons
Les adreces, telfons i mapes de situaci dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König