Show cooking a l'Espai del Peix: cuina a l'antiguitat
Informació
Data: 01/10/2016 Lloc: Espai del Peix Població: Palamós Hora: 20:00 Preu: 20 € Més informació i/o entrades: http://espaidelpeix.org |
En el marc del 16è Cap de Setmana Ibèric, en el que participen Palamós i el Museu de la Pesca, l'Espai del peix proposa un tast de sabors caracterÃstics de l'antiguitat a través de la recreació de plats i receptes de l'època ibèrica, grega i romana.
El show cooking és una activitat de demostració i degustació en directe de cuina elaborada amb peix de temporada de la llotja de Palamós. En aquesta sessió especial es proposarà tastar els sabors de l'antiguitat a través dels ingredients, les preparacions i les coccions pròpies de l'època amb l'objectiu de recrear la cuina i la gastronomia dels nostres avantpassats.
Propostes gastronòmiques de la sessió
Olla de pop
Musclos a la cassola
Peix blanc amb emulsió d'herbes
Peix farcit amb carn i salsa
Tota la sessió s'acompanya d'un maridatge amb vi DO Empordà i cervesa Damm Inèdit.
El show cooking és una activitat de demostració i degustació en directe de cuina elaborada amb peix de temporada de la llotja de Palamós. En aquesta sessió especial es proposarà tastar els sabors de l'antiguitat a través dels ingredients, les preparacions i les coccions pròpies de l'època amb l'objectiu de recrear la cuina i la gastronomia dels nostres avantpassats.
Propostes gastronòmiques de la sessió
Olla de pop
Musclos a la cassola
Peix blanc amb emulsió d'herbes
Peix farcit amb carn i salsa
Tota la sessió s'acompanya d'un maridatge amb vi DO Empordà i cervesa Damm Inèdit.