Dones&Esport amb Araceli Segarra,a Camprodon
Informació
Data: 15/10/2016
Lloc: Casal Camprodoní
Població: Camprodon
Hora: 19:30
Més informació i/o entrades:
http://www.valldecamprodon.org/CA/2...

 

 

El dissabte, 15 d'octubre, a les 19:30 hores, dins del cicle de conferències Dones & Esport de l'Ajuntament de Camprodon, el Casal Camprodoní comptarà amb la prèsència de l’alpinista Araceli Segarra.


La primera edició del cicle de conferències Dones & Esport, és un projecte, impulsat per la Regidoria d’Esports de l'Ajuntament de Camprodon i que compta amb la presència destacada de quatre esportistes d’elit i representants del Club Patinatge Artístic d’Olot. Aquest cicle té com a objectiu reivindicar la posició de les dones i la paritat de sexes en l’àmbit esportiu, promovent l’esport i els seus beneficis entre les dones.

Al llarg de cinc jornades el Casal Camprodoní es convertirà en un espai de debat en el que hi participaran de forma destacada el CP Olot i les esportistes d’elit Laia Sanz, Núria Picas, Emma Roca i Araceli Segarra, i en el que es tractaran qüestions cabdals com ara la conciliació de la vida professional i familiar amb la pràctica de l’esport i l’activitat física o la visibilitat de la dona esportista als mitjans de comunicació.


El cicle de conferències Dones & Esport és obert a tot el públic.

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telèfons
Les adreces, telèfons i mapes de situació dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König