FESTA MAJOR DE BORDILS 2016
Informaci
Data inici: 18/08/2016
Data fi: 22/08/2016

Lloc: BORDILS
Poblaci: Bordils
Preu: Gratut
Ms informaci i/o entrades:
www.joventdebordils.net

 

 

PROGRAMACIÓ FESTA MAJOR DE BORDILS:

DIJOUS 18 D'AGOST
21h Pregó de la Festa Major. A la plaça 11 de setembre (Ajuntament). Salutació de l’alcalde i discurs de l’hereu i la pubilla 2015.

DIVENDRES 19 D’AGOST
9h Repicada de campanes de l’església de Bordils.
9h Inauguració de l’obra “penjada de llençols”. Al carrer Sant Esteve (entrada pel racó dels Països Catalans i sortida a la plaça de l’església). A càrrec del grup de Pintors de Bordils.
10h Gimcana. Per a participants d’entre 10 i 14 anys, en grups de 4 a 6 persones. Cal portar bicicleta. La sortida serà a l'Escola de Bordils (és recomanable portar roba vella i/o roba de bany i tovallola). Inscripcions: dijous 11 i divendres 12, darrere la Pista Vella, de 19 a 21h.
10:30h Dibuix infantil. Concurs de dibuix infantil, per a nens i nenes de 3 a 12 anys, al pati de l’Escola de Bordils (cal portar estoig amb colors per pintar). Inscripcions: dijous 11 i divendres 12, darrere la Pista Vella, de 19 a 21h.
12h Festa de l’escuma. Al pati de l’Escola de Bordils (és recomanable portar roba vella i/o roba de bany i tovallola).
17h Jocs de cucanya. Per a nens i nenes de 3 a 12 anys, davant del pavelló Blanc-i-verd. Inscripcions: dijous 11 i divendres 12, darrere la Pista Vella, de 19 a 21h.
18h Inauguració de les exposicions (manualitats, concurs de fotografíes, obra pintada i concurs de dibuix infantil), al Casal del Poble.
19h Duel de futbol entre poble i carretera, al camp de futbol. Inscripcions: dijous 11 i divendres 12, darrere la Pista Vella, de 19 a 21h.
23h Nit jove. Des de la Pista Vella i pels carrers del casc antic de Bordils Encivada’t Tour amb el grup de percussió Tambòrian's. Seguidament, a la Pista Vella i a l’aire lliure, els grups Lagrimas De Sangre Crew, Oques Grasses i fi de festa amb Peffe's Dj's i Galceran's DJ's. Entrada gratuïta.

DISSABTE 20 D’AGOST
10:30h Futbol fang al camp de futbol (és recomanable portar roba vella i/o roba de bany, ulleres d’aigua i tovallola). Inscripcions: dijous 11 i divendres 12, darrere la Pista Vella, de 19 a 21h.
17h Pagès i pagesa de ferro al parc del Pavelló Blanc-i-verd. Després de l’èxit de les darreres edicions, a la Festa Major d’enguany tornarem a reviure el campionat tots junts. Aquest any la competició será per parelles.
19:30h Animació infantil a la plaça 11 de setembre (davant l’Ajuntament), a càrrec del País del cotó.
23h Ball de Festa Major amb l’Orquestra Cafè Trio. Seguidament la LA LOCA HISTERIA i Animal dj's a la Pista Vella. Entrada gratuïta.

DIUMENGE 21 D’AGOST
11h Missa solemne a l’església de Bordils cantada per la Coral de Fontcoberta.
12h Espectacle historia del circ (malabars, equilibris, clown, etc.), a la plaça del poble. Després de l’espectacle hi haurà tallers perquè petits i grans provin a ser els artistas. Organitzar per la CUP de Bordils.
16h Torneig de botifarra, al local de la Pioixa, darrere la Pista Vella. Inscripcions: dijous 11 i divendres 12, darrere la Pista Vella, de 19 a 21h. Organitzat per l’Ateneu Popular la Pioixa.
19:30h Concert amb Orquestra Nova Saturno. Seguidament gran ball de Festa Major amb Orquestra Nova Saturno. Durant el transcurs del ball es farà l’elecció de l’Hereu i la Pubilla de Bordils 2016.
Hi haurà sopar popular (podeu reservar el vostre tiquet).

DILLUNS 22 D’AGOST
18h Sardanes amb la Cobla Baix Empordà. A la Plaça del Poble. Hi haurà sorteig de Toia amb una panera d’embotits del poble en joc.
22h Clausura de la Festa Major amb el IX concurs de playback, a la Pista Vella. Dues categories: júnior (menys de 16 anys) i sènior (més de 16 anys). Premi d’honor per als guanyadors i obsequi per a tots els participants. Inscripcions: dijous 11 i divendres 12, darrere la Pista Vella, de 19 a 21h. Entrada gratuïta.
*Cal portar en un cd la cançó del ball el dia de la inscripció.
Durant l’espectacle es farà el lliurament de premis del 13è concurs de fotografía, i de la V edició del personatge ocult.

PERSONATGE OCULT
Un any més, la cinquena edició, us proposem que participeu al concurs del personatge ocult. Aquest vol ser un petit entreteniment que de forma simpàtica us presenta un personatge del poble. Un petit homenatge que el jovent del poble volem fer a una persona que és còmplice amb nosaltres de la juguesca. Una primera pista, penseu en una persona força coneguda per tots vosaltres, implicada en la vida social, esportiva o cultural, un personatge amb molt ganxo.
Qui serà ell? O potser serà ella? Serà jove? Serà gran? Cada any un munt d’incògnites omplen els carrers de Bordils per descobrir les pistes del personatge secret. Aquest any no serà menys, i com a les darreres festes majors, necessitaràs ser a tots els actes per conèixer totes les pistes i esbrinar qui s’amaga darrere aquest personatge.

13È CONCURS DE FOTOGRAFIA
Tema: Camins i caminants a Bordils. Cal que a la fotografia s’hi identifiqui alguna part o element del poble de Bordils. Hi poden aparèixer o no persones o animals caminant, passejant, corrent pels corriols, camins, carrers, places i carreteres del municipi.
Premis: 150€ primer premi categoria adult i 100€ segon premi categoria adult. 75€ primer premi categoria infantil (fins a 16 anys) i 50€ segon premi categoria infantil.
Lliurar abans del 12 d’agost, a les oficines de l’Ajuntament o enviar e-mail a concursfotografiabordils @gmail.com

EXPOSICIONS
• Exposició de quadres realitzats pel grup de pintors i pintores locals i de la rodalia, al Casal del Poble, a la part de baix, divendres i dissabte de 18 a 20h; diumenge d’11 a 13h i de 18 a 20h; i dilluns de 18 a 20h.
• Treballs de manualitats, al Casal del Poble. Fets pels socis i sòcies de la Llar de Jubilats de Bordils i altres persones col•laboradores. Mostra dels brodats i tot de peces cosides, pintades, treballades a mà i a màquina durant els últims mesos. Aquesta exposició es podrà visitar al Casal del Poble, a la part de dalt, divendres, dissabte, diumenge i dilluns de 18 a 20h.
• Exposició del 13è concurs de fotografia “Camins i caminants a Bordils”. Aquesta exposició es podrà visitar, al Casal del Poble, divendres i dissabte de 18 a 20h; diumenge d’11 a 13h i de 18 a 20h; i dilluns de 18 a 20h.
• Dibuixos del concurs de dibuix. Fets pels concursats del Concurs de Dibuix de la Festa Major (infants de 3 a 12 anys). Aquesta exposició es podrà visitar, al Casal del Poble, divendres i dissabte de 18 a 20h; diumenge d’11 a 13h i de 18 a 20h; i dilluns de 18 a 20h.

MÉS INFORMACIÓ
• Les llotges es podran reservar el dijous 11 i divendres 12, darrere la Pista Vella, de 20 a 22h.
• El preu és de 50€ per llotja, amb opció a 10€ més si es vol coca i cava el diumenge, durant el ball de nit de l’Orquestra Nova Saturno. Es lliurarà a aquelles llotges que ho hagin sol•licitat durant la mitja part del concert. Si no hi sou presents, podreu recollir la coca i el cava en qualsevol moment a la barra.
• El diumenge 21, després del concert de l’Orquestra Nova Saturno, per 5€, hi haurà sopar popular (pa amb tomàquet, botifarra i un refresc/cervesa). Es podran reservar els tiquets del sopar dijous 11 i divendres 12, darrere la Pista Vella, de 20 a 22h.

L’organització del Jovent de Bordils es reserva el dret de modificar els actes de la Festa Major si causes imprevistes hi obliguessin.

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telfons
Les adreces, telfons i mapes de situaci dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König