Taller d'elaboració del "Gran Licor de la Vall d'Aro". Estomacal i Digestiu.
Informaci
Data: 18/06/2016 Lloc: Església de Santa Maria de Bell-lloc Poblaci: Santa Cristina d Aro Hora: 10 Ms informaci i/o entrades: www.udg.edu/salutrural |
Entrades i Horaris
Inscripcions: Recepció del Museu d’Història (Pl. Monestir s/n). Horari: dilluns a divendres de 10h a 13h i de 16h a 19h / dissabtes d’11h a 14h i de 16h a 19h / diumenges i festius de 11h a 14h. Dimarts tancat
El proper dissabte 18 de juny tindrà lloc un nou taller del cicle Tallers Medicinals, que organitza la Càtedra Martí Casals de Medicina i Salut en l’Àmbit Rural de la UdG i el Museu d’Història-Espai del Metge i de la Salut Rural, amb la col•laboració dels tres Ajuntaments de la Vall d’Aro.
En aquesta ocasió, es tracta d’una activitat per conèixer i realitzar el licor d’herbes medicinals conegut com a “Gran Licor de la Vall d’Aro”, utilitzat com a beguda estomacal i digestiva.
L’activitat començarà a les 10h a l’Església de Santa Maria de Bell-lloc (Santa Cristina d’Aro) on farem una breu sortida per recol•lectar herbes, posteriorment tindrem la visita del Sr. Jaume Pi Martínez (Administrador de les Destil•laries Bonet) i Jaume Martí (ex treballador de Destil•laries Bonet), que ens explicaran la història i elaboració d’aquest famós estomacal. Per acabar, la remeiera Ibèria Soler (Remeiers de Vilajuïga), ens ensenyarà a elaborar el “Gran Licor de la Vall d’Aro”.
Cal portar un recipient de ¾ de litre per posar-hi el licor, un cistell o bossa per recollir les herbes i tisores de podar.
Preu: 3€
Inscripcions: Recepció del Museu d’Història (Pl. Monestir s/n). Horari: dilluns a divendres de 10h a 13h i de 16h a 19h / dissabtes d’11h a 14h i de 16h a 19h / diumenges i festius de 11h a 14h. Dimarts tancat
Cal Inscripció prèvia! Data màxima d’inscripció: dimecres 15 de juny.
Més informació: 972821575 / museuhistoria@guixols.cat
En aquesta ocasió, es tracta d’una activitat per conèixer i realitzar el licor d’herbes medicinals conegut com a “Gran Licor de la Vall d’Aro”, utilitzat com a beguda estomacal i digestiva.
L’activitat començarà a les 10h a l’Església de Santa Maria de Bell-lloc (Santa Cristina d’Aro) on farem una breu sortida per recol•lectar herbes, posteriorment tindrem la visita del Sr. Jaume Pi Martínez (Administrador de les Destil•laries Bonet) i Jaume Martí (ex treballador de Destil•laries Bonet), que ens explicaran la història i elaboració d’aquest famós estomacal. Per acabar, la remeiera Ibèria Soler (Remeiers de Vilajuïga), ens ensenyarà a elaborar el “Gran Licor de la Vall d’Aro”.
Cal portar un recipient de ¾ de litre per posar-hi el licor, un cistell o bossa per recollir les herbes i tisores de podar.
Preu: 3€
Inscripcions: Recepció del Museu d’Història (Pl. Monestir s/n). Horari: dilluns a divendres de 10h a 13h i de 16h a 19h / dissabtes d’11h a 14h i de 16h a 19h / diumenges i festius de 11h a 14h. Dimarts tancat
Cal Inscripció prèvia! Data màxima d’inscripció: dimecres 15 de juny.
Més informació: 972821575 / museuhistoria@guixols.cat