XII FIRA DE LES HERBES I FLORS DE MUNTANYA I LA CUINA DEL BOSC 2016, A SETCASES
Informació
Data inici: 11/06/2016
Data fi: 12/06/2016

Lloc: Diversos espais
Població: Setcases
Més informació i/o entrades:
www.valldecamprodon.org/CA/2669/not...

 

 

Els dies 11 i 12 de juny, La Fira d’Herbes i Flors de muntanya i La Cuina del Bosc arriben a Setcases, en una nova edició.

Durant el cap de setmana, a Setcases s’organitza i es prepara, just quan l’entorn muntanyenc està en la seva màxima esplendor, per oferir tot tipus de productes naturals aquesta arrelada fira. En ella, s’hi podrà trobar herbolaris i professionals dedicats a l’obtenció de matèries primeres a partir de plantes, amb les que elaboren diferents productes com: ungüents, olis, sabons, cremes, plantes medicinals... Així mateix, s’hi podrà trobar parades d’artesans que vendran i faran demostracions dels seus productes.

La fira també organitza sortides botàniques per reconèixer la flora de Setcases, una exposició: "25 olis vegetals comestibles", una Conferència – Taller: D´Olis essencials, propietats i obtenció. i una Conferència-xerrada: "La cervesa artesana: Què és?" Tipus i característiques. Aspectes saludables de la cervesa".

Per altra banda, els restaurants del municipi oferiran "La cuina del Bosc" amb menús gastronòmics relacionats amb el bosc.

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telèfons
Les adreces, telèfons i mapes de situació dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König