EXPERIÈNCIA ZERO AMB SATYAPREM
Informaci
Data inici: 11/06/2016
Data fi: 12/06/2016

Lloc: Espai Dorotea
Poblaci: Canet d Adri
Hora: 10:00
Preu: 240 a 280 €
Ms informaci i/o entrades:
WWW.SATYAPREM.ES

Entrades i Horaris
240 Euros reservant abans del dia 1 de juny

 

 

Satyaprem estarà novament amb nosaltres aquest juny 2016. Arriba com a font inesgotable de claredat i compassió a aquesta trobada amb tu mateix. Estigues atent a la possibilitat d’estar tan a prop de la Veritat, del Silenci, del teu Ser.

No us perdeu la visita de Satyaprem a Girona.

Quines activitats hi ha programades?

El dissabte 11 i diumenge 12 de juny ens trobarem en una bonic mas a 20 min de Girona, per endinsar-nos en el treball d’auto-indagació proposat per Satyaprem. Aquest ens conduirà, durant el cap de setmana, en un viatge que ens obre la possibilitat d’anar descobrint i desemmascarant creences i condicionaments, fins arribar al “punt zero” permetent que aflori de forma espontània, amorosa i relaxada, la nostra naturalesa essencial.

L’Experiència Zero tindrà lloc a l’Espai Dorotea, una masia del s. XVII, envoltada de boscos i situada en una silenciosa vall als peus de la muntanya del Rocacorba. Un espai que ens ofereix l’entorn ideal per relaxar-nos i aprofitar al màxim aquesta experiència.

Quin és el treball del mestre Satyaprem?

Qui ets tu? Es el focus principal del treball de Satyaprem. A través d’una aparent conversa, ell ens portarà a la investigació de preguntes que, sense la comprovació correcta, són absorbides com a veritat i regeixen una vida limitada, responsable de la frustració en que es troba la humanitat. Des de l’any 2000, Satyaprem desenvolupa un treball inquietant i provocador, explorant- en la pràctica, no en la teoria- la maièutica socràtica, el procés d’auto-indagació de Ramana Maharshi i el Zen. La seva proposta inicial és la investigació de certs equívocs que ens impedeixen reconèixer qui som realment. Com a conseqüència, finalment, es té l’“experiència directa” l’anomenat “punt zero”- en termes quàntics. D’entre els enganys primordials està la pròpia idea de que la meditació sigui una cosa espiritual i no científica, restringida a pocs “buscadors” i “persones alternatives”. Segons el periodista Jomar Morais, a la revista Vida Simples: “La proposta és radical. Primer, destruir els conceptes d’aquell que busca; després mostrar que no hi ha recerca, que no hi ha cap a on anar”, afirma. El treball de Satyaprem ha atret innumerables persones de tot el món en les trobades anomenades Satsang, del sànscrit, “Trobada amb la Veritat”.

Per saber més sobre el seu treball pots escoltar les entrevistes que li van fer l’any passat, Gaspar Hernández a l’Ofici de viure i Àlex Garcia a RAC1 https://soundcloud.com/satyaprem-espa-a

www.satyaprem.es
www.satyaprem.com
https://soundcloud.com/satyaprem-espa-a
https://www.facebook.com/satyaprem
https://twitter.com/SATYAPREM_ESP
https://instagram.com/satyaprem.es/
http://satsangconsatyaprem.blogspot.com.es/

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telfons
Les adreces, telfons i mapes de situaci dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König