Vine a la Festa dels NATUS!
Informació
Data: 04/06/2016
Lloc: Plaça Constitució
Població: Girona

 

 

Aquest 2016 els NATUS celebrem 35 anys! Al llarg de tot l'any hem programat un seguit d'activitats i el 4 de juny omplirem els carrers de Girona d'educació ambiental i lliuta per la defensa del territori.

Al llarg d’aquests 35 anys de treball, l’ANG ha viscut moltes d’experiències, veient passar centenars de socis i sòcies per la seva organització, impulsant i dinamitzant desenes d’activitats i campanyes de sensibilització i participant activament en lluites històriques de l’ecologisme gironí com la Variant de Sant Daniel, o la protecció dels Estanys de Sils. L’ANG també ha contribuït decisivament a la creació del Parc Natural del Montgrí, les Medes i el Baix Ter, la protecció dels estanys de l’Albera o la preservació del Pla de Vidreres. El concurs fotogràfic, l'organització el 1992 de les jornades de Naturalistes de Catalunya, l'ús d'energia solar a la seu de Sant Daniel i la campanya Paperassa han estat altres moments destacats de l'associació, convertida en un planter tant de gent que ha acabat fent el salt en càrrecs importants com d'idees que la societat ha acabat fent-se seves.

Al llarg del 2016 l’ANG farà diferents actes emmarcats en la celebració dels 35 anys de l’entitat. En aquest sentit hem rebut el suport de l‘àrea de Sostibilitat de l’Ajuntament de Girona per a la realització de diverses activitats, que entre altres, comptarà amb un cicle de sortides naturalistes, la participació a la Setmana de la Natura, la 29a edició del Concurs de fotografia Naturalista i una jornada festiva el dia 4 de juny, en el marc del Dia de la Terrra.

La jornada del 4 de juny tindrà lloc a la Plaça Constitució, on es realitzaran diferents tallers i activitats de reciclatge, animació infantil, xerrada i debat sobre la defensa del territori a les comarques gironines i molt més.

Dissabte 4 de juny a la Plaça Constitució

10-14h Tallers i activitats infantils ambientals
12-13h Contacontes Albert Quintana
17:30-18h Berenar gratuït
18-19h Espectacle infantil amb la companyia Tanaka
19h Performance de la Plataforma Aigua és Vida
19:10 Entrega del premi del Sorteig Soci Natus
19:15 Xerrada/Debat "els 35 anys dels Natus" amb tast de cerveses artesanes Can Navarra

Diumenge 5 de juny al bosc de Can Salvatella (veure mapa)

8-12h Anellament d'ocells amb l'Associació El Blauet

T'hi esperem!

Més informació. info@naturalistesgirona.org

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telèfons
Les adreces, telèfons i mapes de situació dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König