ARRELS DEL VI, la fira professional de vins de la DO Empordà oberta a tothom
Informació
Data inici: 14/05/2016
Data fi: 15/05/2016

Lloc: Sant Martí d'Empúries
Població: L Escala
Preu: 20 €
Més informació i/o entrades:
www.arrelsdelvi.com

Entrades i Horaris
L'entrada inclou:
- Degustació oberta dels millors vins de la DO Empordà
- 1 copa Riedel valorada en 12€
- Tastets de producte gastronòmic de l’Empordà
- Venda directa de vins a preu de celler
- 1 val de 5€ per gastar en vins de la fira

 

 

Arrels del Vi permet tastar més de 100 referències de vi de la DO Empordà de gamma alta en un entorn excepcional, St. Martí d'Empúries (L'Escala), conèixer de primera mà als propietaris i enòlegs dels millors cellers empordanesos i comprar a preu de celler excel·lents vins, a voltes difícils de trobar en distribució tradicional. No t'ho pots perdre!!

La fira compta enguany amb un total de 23 cellers de la DO Empordà que presentaran varietats de vins d'alta gamma i 1 celler convidat del Rosselló, Domaine Treloar. Han confirmat la seva participació els següents productors de la DO Empordà: Mas Vida, Castell Peralada, Celler Arché Pagès, Celler Cooperatiu d’Espolla, Celler Hugas de Batlle, Celler Marià Pagès, Celler Martí Fabra, Cellers d’en Guilla, Celler Gerisena, Empordàlia, Espelt Viticultors, Gelamà, JOC, *lavinyeta, Masetplana, Mas Llunes, Mas Polit, Oliveda, Oliver Conti, Pere Guardiola, Roig Parals, Vinyes dels Aspres i Vinyes d’Olivardots.

A més, aquest any Arrels del Vi compta amb els tastets de La Terrassa d’Empúries i d’Anxoves de l’Escala, així com amb els següents expositors: els productors d’oli d’oliva de Ventalló Serraferran i Formatges La Balda i Le Bolut. I un any més repetirà Arrels Kids: de 18h a 21h, tallers creatius per als més petits. També tindrem les esperades visites guiades a les Ruïnes d’Empúries a les 16h, que parlen de com va arribar el vi a aquest punt privilegiat del Mediterrani fa 26 segles i acaba amb el tast de Mulsum (vi romà) i, com sempre, música en directe.

Arrels del Vi és la fira professional de vins de la DO Empordà oberta a tothom. Una oportunitat única per descobrir els excel·lents vins i gastronomia empordanesos a Sant Martí d'Empúries. T'hi esperem!!

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telèfons
Les adreces, telèfons i mapes de situació dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König