Menús de guerra. Cuina d'avantguarda i supervivència
Informaci
Data inici: 07/05/2016
Data fi: 12/06/2016

Lloc: Sala Oberta 2
Poblaci: Olot
Ms informaci i/o entrades:
http://www.olotcultura.cat/event/me...

 

 

Avui la cuina catalana és un referent arreu del món: Ferran Adrià, Carme Ruscalleda, Jordi Roca, Carles Gaig, Nando Jubany… són noms no només que formen part de l’elit gastronòmica mundial, sinó que també han esdevingut icones populars de primer ordre; tots ells ens ofereixen un mosaic de saber fer als fogons. Una constel·lació d’estrelles que camina amb pas ferm escrivint la història de la nostra cuina.
Aquesta història, però, no és fruit de la casualitat, ni tampoc sorgeix del nores. Neix d’unes arrels, d’una tradició, d’una cultura i també d’un passat que ha tingut episodis que, no per desconeguts, deixen de tenir una importància cabdal. Per això “Menús de guerra. Cuina d’avantguarda i supervivència” proposa posar el focus en un moment singular, brillant, d’aquesta història: la Segona República. Perquè, com en tants altres ordres de la societat i de la cultura, la primera meitat dels anys trenta a casa nostra va significar, també per a la cuina, un instant de gran creativitat i d’una forta voluntat per oferir una mirada nova i modernitzadora.
Inauguració: dissabte 7 de maig, a les 12 h

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telfons
Les adreces, telfons i mapes de situaci dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König