Fibromiàlgia, ansietat o depressió: Som el que expressem a través del cos? O som el que no expressem a través de les emocions? (Experiències al WOK)
Informació
Data: 18/04/2016
Població: Salt
Hora: 19:00
Més informació i/o entrades:
http://symposium.uoc.edu/event_deta...

 

 

Sabem que el component psíquic participa a la fisiologia de l’organisme. Fem cas a les emocions com ho hauríem de fer o només quan una víscera no respon a cap tractament farmacològic? L’esquena, per exemple, és un mirall del nostre comportament: com més rigidesa, més dolor. Per tant, som el que no expressem i ens bloqueja.

Des d’aquesta òptica cal educar el nostre cos en funció de les nostres cognicions i els nostres pensaments en funció de les nostres parts febles corporals. Som també el que mengem en funció del que sentim.

Anem d’un extrem a l’altre? Ens vénen atacs de menjar dolç, de menjar picant o salat? Per què?

Som coherents? Si ho som, som feliços: el pensar, el sentir i el fer es mouen al mateix ritme. Les preocupacions, la ràbia, la tristesa, la por, l’alegria, el dolor, la inquietud solen conduir a manifestacions ansioses que poden cronificar-se: expressions d’origen renal, d’origen pulmonar, d’origen hepàtic i d’origen estomacal. Si ens fixem en la simptomatologia gestionarem l’expressió latent i hi podrem posar remei.

La xerrada la durà a terme el dia 18 d'abril, a les 19.00 h a la seu de la UOC a Salt, la psicoterapeuta Dolors Vilamitjana Carandell, llicenciada en Psicologia, diplomada en Orientació Familiar i doctora en Medicina Tradicional Xinesa, que treballa al centre de salut Sanna.

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telèfons
Les adreces, telèfons i mapes de situació dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König