Paisatge dibuixat. Exposició de pintura d'en Lluís Bruguera
Informaci
Data inici: 19/03/2016
Data fi: 09/10/2016

Lloc: Torre de Guaita de Sant Sebastià
Poblaci: Llafranc
Preu: 1 €
Ms informaci i/o entrades:
www.museudelsuro.cat

Entrades i Horaris
L'entrada es compra a la torre de guaita de Sant Sebastià (Llafranc)

 

 

La situació privilegiada, al cim de la muntanya, a 156 metres d'alçada sobre el nivell del mar, i l’entorn natural fan de la visita a la Muntanya de Sant Sebastià una magnífica experiència paisatgística, enriquida amb els elements patrimonials, que mostren la història d’aquest espai que es remunta al segle VI aC. Ja és el tercer any que, com a complement a la visita de la Muntanya, s’ofereix a la torre de guaita una exposició paisatgista. En aquesta ocasió s’ha seleccionat al palafrugellenc Lluís Bruguera.

Lluís Bruguera és llicenciat en Belles Arts i un gran polifacètic en el món de l’art: dibuixant, il•lustrador, pintor, productor d’”art trobat” i poeta objectual, muralista, decorador de mobles, retaulista, aparadorista, dissenyador gràfic, professor; aquarel•lista al “plain air”, interiorista, assessor cromàtic… En definitiva, un artista. I, també, un gran coneixedor del territori i amb una gran habilitat per captar la seva essència sobre el paper.

Per a aquesta exposició s’han seleccionat dibuixos realitzats amb la pràctica dels urbans sketchers, artistes que fomenten el dibuix realitzat amb l’observació directa de la vida urbana. Tenen el lema “Mostrem el món, dibuix a dibuix” i comparateixen un manifest que vincula les seves obres amb la fidelitat a l’original, la captació directa dels espais, el treball en grup i la compartició dels dibuixos a les xarxes socials.

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telfons
Les adreces, telfons i mapes de situaci dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König