Temporada Gastronòmica de la Matança i la Quaresma 2016
Informació
Data inici: 20/01/2016 Data fi: 28/02/2016 Lloc: Restaurants del col·lectiu Cuines de la Vall de Camprodon Població: Llanars Més informació i/o entrades: www.valldecamprodon.org/CA/2469/not... |
L’associació Cuines de la Vall de Camprodon proposa per novè any els seus plats i menús temà tics en el marc de la Temporada Gastronòmica de la Matança i de la Quaresma, del 20 de gener al 7 de febrer i del 8 de febrer al 28 de febrer, respectivament.
La Temporada gastronòmica de la Matança i de la Quaresma aplega enguany 10 establiments de restauració que presentaran les seves propostes culinà ries a partir del 20 de gener. Les Cuines de la Vall de Camprodon preparen nous plats en aquest temps de renovació del rebost de les cases i amb els productes que l’hivern porta a taula.
Un dels trets principals de la Vall de Camprodon és la seva riquesa gastronòmica, tant pel llegat històric, que ha marcat una cuina tradicional de gran qualitat, com per les noves propostes que sorgeixen de les joves cuines creatives. La Temporada Gastronòmica de la Matança i la Quaresma a les nostres cuines respon a la voluntat de recuperar i donar difusió a la cultura i la tradició gastronòmica de la nostra vall. Esperem que, durant aquest temps gaudireu, com nosaltres, de la riquesa de la nostra cuina d’hivern.
Els restaurants on podreu degustar aquestes especialitats són: Camprodon, EL PONT 9; Espinavell, LES PLANES, CAN JORDI; Llanars, HOTEL GRÈVOL SPA; Molló, HOTEL CALITXÓ, EL COSTABONA; Setcases, CAN JEPET, PIRINEU, CAN TIRANDA; Tregurà , FONDA RIGÀ
La Temporada gastronòmica de la Matança i de la Quaresma aplega enguany 10 establiments de restauració que presentaran les seves propostes culinà ries a partir del 20 de gener. Les Cuines de la Vall de Camprodon preparen nous plats en aquest temps de renovació del rebost de les cases i amb els productes que l’hivern porta a taula.
Un dels trets principals de la Vall de Camprodon és la seva riquesa gastronòmica, tant pel llegat històric, que ha marcat una cuina tradicional de gran qualitat, com per les noves propostes que sorgeixen de les joves cuines creatives. La Temporada Gastronòmica de la Matança i la Quaresma a les nostres cuines respon a la voluntat de recuperar i donar difusió a la cultura i la tradició gastronòmica de la nostra vall. Esperem que, durant aquest temps gaudireu, com nosaltres, de la riquesa de la nostra cuina d’hivern.
Els restaurants on podreu degustar aquestes especialitats són: Camprodon, EL PONT 9; Espinavell, LES PLANES, CAN JORDI; Llanars, HOTEL GRÈVOL SPA; Molló, HOTEL CALITXÓ, EL COSTABONA; Setcases, CAN JEPET, PIRINEU, CAN TIRANDA; Tregurà , FONDA RIGÀ