Inauguració "Temps variable i petons de Medusa" ORLAN
Informaci
Data: 28/10/2015
Lloc: Bòlit_StNicolau
Poblaci: Girona
Hora: 19
Preu: Gratut
Ms informaci i/o entrades:
www.bolit.cat

 

 

“Temps variable i petons de Medusa”
ORLAN

Del 28 d’octubre de 2015 al 31 de gener de 2016
Bòlit_LaRambla, Sala Fidel Aguilar i Bòlit_StNicolau
Inauguració, 28 d’octubre a les 19 h

Comissariat, Jackie-Ruth Meyer
Adaptació a cura de Carme Sais

El proper dimecres 28 d’octubre a les 19 h al Bòlit_StNicolau tindrà lloc la inauguració de l’exposició “Temps variable i petons de Medusa” d’ORLAN, que es desplega als dos espais expositius del Bòlit.

A l’acte d’inauguració hi assistirà ORLAN així com la comissària i directora del Centre d’Art Le Lait (Albi, França), Jackie-Ruth Meyer. En aquest context, es presentarà el catàleg ORLAN. Strip-tease des cellules jusqu’à l’os que el Bòlit ha coeditat en col•laboració amb el Centre des Arts d'Enghien-les-Bains i el FRAC Basse-Normandie i que inclou textos dels especialistes Donatien Grau, Philippe Piguet, Imma Prieto, Domenico Quaranta i la mateixa Jackie-Ruth Meyer.

Reconeguda internacionalment, ORLAN (Saint-Étienne, França, 1947) és una de les artistes més rellevants de l’escena francesa actual. La seva obra, en plena maduresa, encara amb força i intensitat els grans desafiaments artístics i socials actuals.

ORLAN fa del seu cos el suport, la matèria primera i l’instrument visual del seu treball. Esdevingut “l’espai del debat públic”, interroga la societat i qüestiona les formes i els valors que s’oposen al determinisme natural, social i polític, a totes les formes de domini, la religió, la supremacia masculina, la segregació cultural, la imposició normativa…

ACTIVITATS

Conferència: Temps variable i petons de Medusa
ORLAN
Dijous 17 de desembre de 2015, 19h
Centre Cultural La Mercè
Entrada lliure

Catàleg: “ORLAN. Strip-tease des cellules jusqu’à l’os”
Autors: Donatien Grau, Philippe Piguet, Imma Prieto, Domenico Quaranta i Jackie-Ruth Meyer. Publicat per Centre des Arts d'Enghien-les-Bains, FRAC Basse-Normandie i Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona. 2015

Més informació
www.orlan.eu
www.bolit.cat

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telfons
Les adreces, telfons i mapes de situaci dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König