Digues adéu a la fatiga, migranyes i dolors amb Xevi Verdaguer
Informació
Data: 28/10/2015
Lloc: CINC Girona
Població: Girona
Hora: 18:30
Preu: 20 €
Més informació i/o entrades:
http://www.cinc.com/ca/evento/662/d...

Entrades i Horaris
http://www.cinc.com/ca/evento/662/digues-adeu-a-la-fatiga%2C-migranyes-i-dolors-amb-xevi-verdaguer

 

 

L’espai 360 CINC de Girona acull la seva primera conferencia amb la nutrició i la salut com a bandera i tindrà el plaer d’acollir a Xevi Verdaguer i Pep Nogué. Una trobada molt interessant on s’aprendrà la millor manera de tractar el dolor crònic, les migranyes i les al·lèrgies a través del menjar.

El fisioterapèuta i psicoinmunòleg, Xevi Verdaguer, oferirà una conferencia d’una hora acompanyat pel xef Pep Nogué aplicant els seus coneixements saludables a l’hora d’ingerir els aliments recomanats i perfeccionar el mètode de les coccions.

L’alimentació pot influir directament en la immunitat i la curació d’aquestes patologies i en Xevi Verdaguer donarà les claus en la seva xerrada al hora que en Pep Nogué, posarà en pràctica els consells de l’expert català amb un showcooking en viu.

Una conferència molt interessant, no tant sols dirigida a aquelles persones que pateixen aquests dolors sinó a totes les persones que s’interessen i es preocupen pel que mengen i volen aprendre a tenir una vida més saludable.

Ponents:

Xevi Verdaguer: Especialista en Pnie (Psisoneuroimmonologia). Director del postgrau en Pnie acreditat per la Universitat de Barcelona.

Pep Nogué: Cuiner i presentador del suplement ‘On Row’ de Catalunya Ràdio i col·laborador habitual programa Divendres de TV3.

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telèfons
Les adreces, telèfons i mapes de situació dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König