BHUM ! 5 L'ANIMAL A L'ESQUENA
Informaci
Data: 03/09/2015
Lloc: L'ANIMAL A L'ESQUENA
Poblaci: Celrà 
Hora: 17:30
Preu: 8€ €
Ms informaci i/o entrades:
WWW.lanimal.org

 

 

Bhum ! 5

Manifestfronterahumana

Bhum ! és un Manifest, una Mostra, una Festa, però és sobretot el període de l’any en el que L’animal a l’esquena comparteix amb el públic el treball de creació d’artistes que, en diverses ocasions, han estat presents en el nostre programa de suport a la creació. En aquesta 5ª edició tornarem a gaudir de dos dies de propostes escèniques internacionals de teatre, circ, dansa, musica i audiovisuals en un recorregut increïble i sorprenent. Un any més volem donar les gràcies al públic, artistes, tècnics i voluntaris que fan possible el Bhum !

No us perdeu aquesta edició, ens acompanyen grans artistes, bona musica, servei de Bar i fins i tot una paella valenciana !! Benvinguts al Bhum !


17:30 Benvinguda amb LA BANDA BARÓ D'EVEL (Catalunya- França)

Els meravellosos integrants de Baró d’Evel ens acompanyen en aquesta edició guiant- nos a través de les propostes de la nit amb les seves intervencions màgiques i emocionants. Amb la participació de Blai Mateu, Noémie Bouissou, Piero Steiner, Martí Soler, Julian Sicard i altres convidats com Enric Ases, Pere Hosta…


18:00 Gammes amb NOÉMI BOUSSON (Francia)

Gammes és una peça vertical per a ballarina, un interludi a on veurem les gammes d’una peculiar ballarina en el pal xinès, un moment acrobàtic per a tots els públics a on podem perdre la gravetat...
Creat i interpretat per Noemie Bouissu, intèrpret del darrer espectacle Bèsties de Baro d’Evel, ens oferirà un precís i hilarant treball amb el pal xinès. Noémie es va formar en el Centre des arts du Cirque "Le Lido" Tolosa.


18:30 TAXEKS 1 (Catalunya)

Primera intervenció dels catorze joves percussionistes de Celrà que combinen en les seves propostes la musica i el moviment amb una increïble energia i precisió.


19:00 Nunca se sabe amb QUITERIA MUÑOZ(València)

Espectacle a les quadres del Mas Passis a les 19:00. 19:20 i 19:40 Aforament limitat


Cantant de formació clàssica que utilitza la seva veu per desaprendre tots els clixés propis d’una soprano apresos en un Conservatori. Des de Monteverdi a Arvo Pärt passant per Debussy…mai se sap…Passis a les 19:00, 19:20 i 19:40


20:00 Off Ground De Boudewijn Kole i Jakop Ahlbom amb Louise Lecavalier i Antoine Masson

Un espai; dues persones: un home i una dona. Dos nivells de consciència i temps s’entrellacen. En el primer, una mare i el seu fill estan connectats pel joc de l’amor. En el segon, el cos d’ella es marceix i queda arraconat; les seves mans deixen de tocar-se. Aquesta pel·lícula explora les fronteres entre la vida i la mort, el cos i l’ànima, i la realitat i la imaginació.
Un vídeo comissionat per Nuria Font


20:15 Altres Capricis amb ANGELS MARGARIT(Catalunya)

Espectacle a la nau/estudi: aforament limitat
Un divertimento on la dansa pren com a guió l’estructura musical d’alguns Capricci de Pagannini, reinterpretant la proposta per esculpir-la en els cossos i esculpir-la a l’espai. Amb la interpretació d’Andrés Corchero, Pep Ramis, María Muñoz, Jordi Casanovas i Àngels Margarit entre altres.


20:45 Shhhht! amb Taxeks (Catalunya)
Segona intervenció de l’energètic grup de percussió de Celrà.


21:15 SOPAR PAELLA VALENCIANA de VETGES TU (València)

Imprescindible reservar a info@lanimal.org Preu 10 €

Vetges Tu és un grup d’arquitectes, que treballen des de fa quasi 40 anys junts. Han realitzat infinitud de projectes i obres entre elles la nau estudi de L’animal a l’esquena.

Menú:
Aperitiu variat
Paella Valenciana (carn) o Paella de Verdures (vegetariana)
Postres
Vi, pa, aigua


22:30 Fragments de la fi del món amb LOSCORDEROS SC + MISSQ(Catalunya)

La Banda de la fi del món aterra al Bhum! per acompanyar-nos amb uns fragments del seu peculiar concert.

23:00 UnDosTresUnDos  (extracte) amb ALBERT QUESADA i ZOLTÁN VAKULYA (Catalunya-Hongria)

Espectacle a la nau/estudi: aforament limitat
Un parell de fantàstics ballarins utilitzen els seus cossos i les seves veus per demanar-se, què és el flamenc i cóm funciona aquesta llengua no escrita (alhora música i dansa) per crear una comunicació intensa i immediata. Undostresundos s’endinsa i trenca el flamenc, examinant cada aspecte de la seva màgia singular. Undostresundos no és una peça de flamenc.


23:30You will fall again D’Alex Pachón amb Joan Català

La porta està tancada. Unes claus a terra. Algú dorm sobre una cadira de rodes. I al sostre, una esquerda comença a avançar.
Un vídeo comissionat per Nuria Font


23:45Dues històries curtes sobre l’èpica del ridícul amb ENRIC ASES(Catalunya)

Un fragment del seu últim espectacle en solitari “Trajectes llargs per embarcacions petites”, una tragicòmica reflexió sobre la dificultat de sobreviure en aquest món amb un mínim de coherència.

00:30Nova Era amb EL NIÑO DE ELCHE (Sevilla)

Cantaor versàtil, compromès a fons amb els seus ideals socials i amb una gran capacitat per associar llenguatges ens oferirà un concert a l’Era del Mas Espolla.


01:00The brides are coming tour amb BALKAN PARADISE ORCHESTRA (Catalunya)

The brides are coming tour és un show festiu que consisteix en un recopilatori dels temes més freqüents de les fanfàrries de l’Europa de l’est, amb cançons d’Hongria, Sèrvia, Macedònia i sobretot Romania, així com temes mítics d’altres estils com el jazz o el pop, adaptats a aquest gènere gipsy. Un espectacle que et durà a un món d’alegria, ball i festa.

01:30FESTA amb DJ BANDIDA i bar context... fins la matinada.

Context-Llibreria Cafè.

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telfons
Les adreces, telfons i mapes de situaci dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König