FRIENDS IN THE LIBRARY
Informaci
Data: 02/10/2015
Lloc: BIBLIOTECA DE CELRÀ
Poblaci: Celrà 
Hora: 19:00
Preu: Gratut
Ms informaci i/o entrades:
ENTRADA LLIURE

 

 

Friends in the library

de Jordi Casanovas i Andreas Denk/Plan-d (Holanda-Catalunya).

Una nova creació d’aquest peculiar duet de virtuosos ballarins que porta la dansa a les biblioteques nodrint-se del seu propi entorn i contingut. Un espectacle familiar.

“Perdre’s en una història somiant mentre llegeixes un llibre. Tots ho hem fet. Tots gaudim dels llibres. Llibres de cuina, llibres d’art, llibres científics, llibres per a oblidar. Els llibres estan per totes parts. A casa, a l’escola, a la perruqueria i a la llibreria. Dos homes, milers de llibres i nombroses històries els acompanyen en la seva emocionant visita a la biblioteca. Amics a la biblioteca, un tractament poètic per a una proposta coreogràfica en un viatge a través del temps i de l’espai poètic.” 

Friends in the library (Amics a la biblioteca) és la seqüela de les exitoses produccions Amics de vacances i Amics a l’hivern. En aquest espectacle de música i dansa, els amics celebren el llibre, les seves històries i el poder de la imaginació. Sens dubte hi ha moltes coses que no funcionen en el seu món, però els amics saben com solucionar tots els problemes, a la seva meravellosa i inimitable manera...


Concepte: Andreas Denk

Interpretació i coreografia: Jordi Casanovas

Direcció: Klaus Jürgens

Dramatúrgia: Bram de Goeij

Música i cançons: Wiebe Gotink

Disseny il·luminació: Pink Steenvoorden

Disseny d’escenografia: Andreas Denk/Pink Steenvoorden (Einstein Design)



www.plan-d.nl

www.facebook.com/PlanDAndreasDenk



Andreas Denk

Coreògraf, ballarí i dissenyador d’escenografies, Andreas Denk ha estat un dels directors artístics de Hans Hof Ensemble durant 12 anys i des del 2008 produeix espectacles amb la seva pròpia companyia. Plan d - andreas denk és una organització petita, potent, flexible i aguda, que col·labora internacionalment amb varis teatres i espais de producció a Europa. Denk ha treballat per a Schauburg München, Staatstheater Braunschweig, Szene Bunte Wähne i el Schäxpir Festival.



Jordi Casanovas

Barcelona.  Va realitzar estudis de dansa contemporània a l’Institut del Teatre de Barcelona i de dansa clàssica a París. Participa com a intèrpret en el procés de creació de diversos espectacles amb companyies catalanes i europees de renom internacional. És col·laborador habitual de Mal Pelo, participant en diversos espectacles des del 1991. La seva experiència com a professor de dansa es centra en algunes de les diferents companyies en les que ha treballat, en les que ha impartit regularment l’entrenament per als ballarins.

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telfons
Les adreces, telfons i mapes de situaci dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König