Marian Vayreda. Llum i ombres
Informaci
Data inici: 05/09/2015
Data fi: 22/11/2015

Lloc: Museu dels SAnts
Poblaci: Olot
Preu: Gratut
Ms informaci i/o entrades:
http://www.olotcultura.cat/event/ma...

 

 

“Marian Vayreda. Llum i ombres” és una exposició comissariada per Mita Casacuberta que ens permet entrar en les interioritats d’una obra literària i d’una vida: la vida i l’obra de l’autor de La punyalada.
Marian Vayreda va viure els últims anys de la seva vida, que coincideixen amb els anys de l’escriptura de la seva obra narrativa, a l’edifici que ocupa avui el Museu dels Sants. En la seva obra, a través de les paraules, Vayreda hi va dipositar una part significativa dels seus dubtes i de les seves contradiccions com a home i com a persona que viu immersa i en lluita permanent amb el seu temps.
És per aquest motiu que Vayreda és el nostre contemporani. La seva obra literària, llegida amb els nostres ulls, ens situa davant per davant de les nostres pors i de les nostres contradiccions actuals. També de les nostres reaccions i de les nostres il·lusions, tant individuals com col·lectives. De les nostres llums i de les nostres ombres.
L’exposició és una lectura, una interpretació de l’obra narrativa de Marian Vayreda des dels ulls d’uns contemporanis vostres que us conviden que us el feu també el vostre contemporani.

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telfons
Les adreces, telfons i mapes de situaci dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König