Marco Mezquida Trio
Informació
Data: 16/10/2015
Lloc: Sala La Carbonera
Població: Olot
Hora: 22:00
Preu: 6 €
Més informació i/o entrades:
http://www.olotcultura.cat/event/ma...

 

 

El menorquí Marco Mezquida s’ha convertit en un mag del piano, un talent que, amb només 28 anys, ha seduït públic, crítica i companys de professió, i ha esdevingut un dels concertistes i creadors més sol·licitats, prolífics i valorats del país.
Versàtil compositor i improvisador, el pianisme de Mezquida és sofisticat, intens i lluminós, amb un discurs personal i contemporani en què les etiquetes es queden petites per definir un músic explosiu i íntim, amb influències que abasten bona part de la història de la música: el jazz, la música romàntica, la impressionista, la cançó i l’avantguarda, la lliure improvisació, el rock o el flamenc. Després d’haver anat de gira amb alguns dels millors grups de jazz del país i d’haver enregistrat més de vint-i-cinc discos, Mezquida ens ofereix un còctel únic.
En aquesta ocasió presentarà el segon treball del trio, que forma amb el contrabaixista suec Marco Lohikari i el bateria argentí Carlos Falanga. El seu primer treball, My friend Marko, ha rebut nombrosos premis i reconeixements, entre els quals hi ha el de la crítica a disc de jazz de l’any de la revista musical Enderrock.
Aquest excepcional concert servirà per celebrar els deu anys en antena del programa de Ràdio Olot A pas de jazz, d’en Carlus Fontfreda i la Núria Nogareda.

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telèfons
Les adreces, telèfons i mapes de situació dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König