MontPhoto FEST 2015
Informaci
Data inici: 02/10/2015
Data fi: 04/10/2015

Lloc: Lloret de Mar
Poblaci: Lloret de Mar
Hora: 18:00
Preu: Gratut
Ms informaci i/o entrades:
fest.montphoto.com

Entrades i Horaris
Accés lliure i gratuit. Inscripció prèvia a: http://fest.montphoto.com/inscripciones/

 

 

MONTPHOTO FEST 2015

El major esdeveniment de fotografia de natura de l'any, els propers 2, 3 i 4 d'octubre a Lloret de Mar.

3 dies de conferències, projeccions audiovisuals, tallers, exposicions, zona per a les marques comercials, Gala lliurament de premis MontPhoto 2015, activitats per als més Joves, presentacions de llibres, sorteigs i regals ... Un cap de setmana llarg dedicat 100% a la fotografia, a la natura, i a la conservació.

Francisco Márquez, David Maitland, Jonathan Lhoir, Ángel Fitor, Helen Gilks, Bence Máté, Fernando Puche, Jordi Saragossa, Andrés Miguel Domínguez, Andrés Magai i José Ángel Izquierdo. Projeccions del Festival FICMA, i la col·laboració especial de: WWF, SCFN, AEFONA i la IFWP.

PROGRAMA:

DIVENDRES 2 OCTUBRE

Inauguració del Festival el proper divendres 2 d'octubre, a les 18.00 hores al Teatre de Lloret de Mar, seguida de ponències i la inauguració de les exposicions.

DISSABTE 3 OCTUBRE

Ponències durant tot el dia.
A les 19.00 hores tindrà lloc la Gala de Lliurament de Premis MontPhoto 2015 al Teatre, on també es farà entrega dels premis d'AEFONA.
Finalitzada la Gala, tindrà lloc el tradicional Sopar de Gala a l'hotel Guitart Monterrey de Lloret de Mar (21.30 hores).

DIUMENGE 4 OCTUBRE

Ponències durant el matí, i a les 13.50 hores l'acte de Cloenda del Festival.


Durant tot el festival, estaran presents les marques més rellevants del sector, a l'espai de marques comercials, al Teatre.

Presentació del llibre "Inspirats per la Natura 2015", publicació amb totes les imatges premiades del concurs, així com l'exposició oficial MontPhoto 2015 (a la Casa de la Cultura).

Exposicions "Susurros de la Naturaleza" de Javier Alonso Torre, “Black and Wild”, de Jonathan Lhoir i "Formes i Textures de la Natura" de la SCFN (Societat Catalana de Fotògrafs de Natura) entre d'altres, a l'Hotel Guitart Monterrey.

Paral·lelament, tindrà lloc la primera edició de les Jornades Joves. Un programa exclusiu pels joves fotògrafs de natura, que compta amb xerrades, tallers i sortides a la natura entre d'altres.


ESPAIS:

Teatre: ponències a l'auditori i zona marques comercials (interior Teatre). - Plaça Germinal Ros, s / n- Lloret de Mar, (al costat de l'Hotel Monterrey).

Casa de la Cultura: Exposició MontPhoto 2015. - Plaça Mossèn Pere Torrent, 1 - Lloret de Mar.

Hotel Guitart Monterrey: Espai exposicions, Espai per les Jornades Joves i Sopar de Gala. - Av Vila de Tossa, 27 - Lloret de Mar.

L'assistència al FEST és gratuïta, l'aforament és limitat.
Inscripcions i programa: fest.montphoto.com

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telfons
Les adreces, telfons i mapes de situaci dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König