Itinerari de descoberta: Efectes del Canvi Climàtic al Baix Ter - Montgrí
Informació
Data: 19/09/2015
Lloc: Punt de trobada: pàrking del restaurant Montserrat (Torroella de Montgrí)
Població: Torroella de Montgrí
Hora: 10:00
Preu: Gratuït
Més informació i/o entrades:
https://docs.google.com/forms/d/1h_...

 

 

Recorregut per fer a peu, a on es mostra els imminents efectes del canvi climàtic, segons les prediccions actuals, que es produiran sobre la biodiversitat que alberga l'Espai Natural Baix Ter – Montgrí. L'itinerari pretén ser una eina educativa i divulgativa que ajudi a sensibilitzar del valor de l'Espais Naturals de la zona del Baix Ter – Montgrí.

Per a realitzar l'activiat cal emplenar el següent formulari: APUNTA'T a l'activitat aquí: https://docs.google.com/forms/d/1h_VtL2yWkGIGpvTp9XTz9de1pW6VWMcBvMaf_QmFeQU/viewform

L'excursió que es realitzarà el dia 19 de setembre de 2015, a les 10h s'iniciarà en el pàrking del restaurant Montserrat, en el municipi de Torroella de Montgrí i finalitzarà a les 13:00. El dia en qüestió es realitzarà la visita de dunes litorals, platges, zones de llacunes i la desenvocadura del riu Ter.

L'excursió forma part d'un itinerari que consta de 10 punts de parada, on els participants poden visualitzar l'escenari actual i el futur de l'espai en qüestió per tal de captar com el canvi climàtic afectarà sobre els ecosistemes. Cada espai consta de diferetns fitxes que fan de suport i acaben d'acompanyar les explicacions realitzades. El dia en qüestió es realitzarà la visita de dunes litorals, platges, zones de llacunes i la desenvocadura del riu Ter.

Per a més informació clica el següent enllaç: Veure la totalitat del recorregut a: www.naturalistesgirona.org/baixter

Per a realitzar l'excursió es recomana portar: calçat còmode, crema solar, gorra pel sol, aigua i esmorzar.

Les persones que surtin de Girona i vulguin compartir cotxe, que ho indiquin a l'apartat d'observacions del formuari d'inscripció.

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telèfons
Les adreces, telèfons i mapes de situació dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König