FESTA CONTRA EL 21% IVA CULTURAL amb THE GRUIXUT'S
Informaci
Data: 12/09/2015
Lloc: Sala la Mirona
Poblaci: Salt
Hora: 23:30
Preu: Gratut

 

 

ENTRADA GRATUÏTA
*OBERTURA DE PORTES 30 MINUTS ABANS DEL CONCERT


El dia 12 de setembre arriba un dels dies àlgids de la campanya #culturaenpilotes amb el primer concert nudista. L’entrada és gratuïta, per no generar IVA, i reservada a majors d’edat. No es podran fer fotografies al llarg del concert. Un única foto oficial il·lustrarà la trobada. Els Gruixuts serà el grup convidat.

Després del concert, i vestits, tindrà lloc la festa contra el 21% on tothom tindrà l’oportunitat de fotografiar-se amb el logo de la campanya. Les fotos s’enviaran al Ministeri de Cultura.



“Endavant les atxes!” és el retorn discogràfic de The Gruixut’s gairebé 4 anys després del seu últim llançament. The Gruixut’s torna amb més entusiasme i energia que mai amb un tercer àlbum que ens mostra pletòriques dosis de rock’n’roll sense perdre ni un sol gram del particular humor gruixut. Sota la producció de Xavi Fortuny i Jaume Figueras, l’àlbum ha estat enregistrat i mesclat als estudis Ground de Cornellà de Terri. Els empordanesos, polèmics guanyadors de l’edició del 2007 del concurs de maquetes Sona 9, preparen una nova gira que espera arribi a tots els punts possibles de la nostra geografia i part de l’estranger a ser possible. Els mals temps arriben a la seva fi.


 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telfons
Les adreces, telfons i mapes de situaci dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König