MARXA DE LES CAPÇALERES DEL TER I DEL FRESER
Informació
Data inici: 12/09/2015
Data fi: 13/09/2015

Lloc: Recorregut de la marxa. Punt de trobada dia 12: refugi Els Estudis, d'Espinavell.
Població: Molló
Hora: 07:00
Més informació i/o entrades:
www.marxadelparc.com/wordpress/

Entrades i Horaris
Inscripcions a http://www.marxadelparc.com/wordpress/?page_id=937
Veure condicions i preus al web de la marxa

 

 

a Marxa de les Capçaleres del Ter i del Freser és una activitat de descoberta organitzada pels 4 refugis del futur Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser (Corral Blanc, Coma de Vaca, Ulldeter i Els Estudis) en el marc de les iniciatives del Club Esportiu de Muntanya de la Vall de Camprodon. La idea és realitzar el recorregut entre els 4 refugis (42km, 2.375m+) en dos dies, amb pernocta a Coma de Vaca o a Ulldeter. Està enfocada a un públic amant de la natura i amb ganes de descobrir els valors del Parc, alhora que amb experiència en travesses per alta muntanya. La marxa comptarà amb guies de natura especialitzats que aniran explicant els diferents paratges per on transcorre el recorregut.

L’activitat començarà dissabte 12 de setembre amb la trobada al refugi Els Estudis d’Espinavell, a les 7h00, per lliurar material (mapa, funda estanca i carnet de control) a les persones participants. A les 7h30 sortiran els autocars cap a Planoles, al refugi Corral Blanc, on a les 8h30 s’iniciarà la Marxa. Cadascú podrà fer la Marxa al seu ritme, sempre que segelli el carnet a cada punt de control (Corral Blanc, Queralbs, Coma de Vaca, Ulldeter i Els Estudis) i tenint en compte que ha d’arribar a temps al refugi en què tingui contractat el sopar i l’allotjament de dissabte. El sopar se servirà a les 20h00 a Coma de Vaca i a les 20h30 a Ulldeter.

Diumenge es reprendrà la Marxa després de l’esmorzar, que se servirà a les 7h00 als dos refugis. De nou, cadascú realitzarà el segon i darrer tram al seu ritme fins arribar al refugi Els Estudis d’Espinavell. Allí es lliurarà la samarreta commemorativa a totes les persones que acreditin haver passat els punts de control. Un equip escombra certificarà el tancament de l’activitat.

Cadascú podrà marxar quan vulgui amb el seu propi transport.
Es preveu recollida de persones que vulguin assistir en transport públic (RENFE) a l’estació de Ribes de Freser. A la tornada, si no han trobat transport entre els companys i companyes de Marxa, se’ls retronarà a Camprodon, d’on surt un autobús.

En tots els casos, és molt important seguir les instruccions de l’organització que figuren al web i que es lliuraran en començar la Marxa, ja que es tracta d’una activitat que es desenvolupa en alta muntanya i cal extremar les precaucions. Igualment, cal tenir a mà els telèfons d’emergències i dur un telèfon mòbil amb bateria suficient i l’aplicació Alpifydescarregada i activada.

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telèfons
Les adreces, telèfons i mapes de situació dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König