FESTA MAJOR DE BORDILS 2015
Informaci
Data inici: 20/08/2015
Data fi: 24/08/2015

Lloc: Bordils
Poblaci: Bordils
Hora: 09:00
Preu: Gratut
Ms informaci i/o entrades:
www.joventdebordils.net

 

 

FESTA MAJOR DE BORDILS 2015

DIJOUS 20 D’AGOST:

21 h. PREGÓ DE LA FESTA MAJOR, a la plaça de poble, salutació de l’alcalde i discurs de l’hereu i la pubilla 2014. El pregó tindrà com a motiu el 40è aniversari del Jovent de Bordils.

Tot seguit, LLEGENDES DE BORDILS QUE SI NO SÓN VERITAT SÓN BEN TROBADES, a la plaça del Poble. Organitzat per la CUP de Bordils. L'acte de les llegendes es començarà a la plaça i ens desplaçarem fent un itinerari per diferents llocs del poble.


DIVENDRES 21 D’AGOST:

9 h. Repicada de campanes de l’església de Bordils.

9 h. PINTEM VISOS AMB LEO ALEJO, al parc del costat de l’Ajuntament (cal portar un viso de color clar per poder pintar-lo). Cal inscripció, cada dia es farà una llista i es pintaran 20 visos.

10 h. GIMCANA, per a participants entre 10 i 14 anys, en grups de 4 a 6. Cal portar bicicleta. La sortida serà a l’Escola de Bordils (és recomanable portar roba vella i/o roba de bany i tovallola). Inscripcions: diumenge 16 i dilluns 17 d’agost, darrere la Pista Vella, de 20 a 22 h.

11 h. DIBUIX INFANTIL: Concurs de dibuix infantil, per a nens i nenes de 3 a 12 anys, al pati de l’Escola de Bordils (cal portar estoig amb colors per pintar). Inscripcions: diumenge 16 i dilluns 17 d’agost, darrere la Pista Vella, de 20 a 22 h.

12 h. FESTA DE L’ESCUMA, al pati de l’Escola de Bordils (és recomanable portar roba vella i/o roba de bany i tovallola).

18 h. Inauguració de les EXPOSICIONS (manualitats, quadres, fotografies i dibuixos), al Casal del Poble.

18 h. ANIMACIÓ INFANTIL, a càrrec de FEFE I COMPANYIA, a la Plaça del Poble.

19 h. DUEL DE FUTBOL entre Poble i Carretera, al Camp de Futbol. Inscripcions: diumenge 16 i dilluns 17 d’agost, darrere la Pista Vella, de 20 a 22 h.

23 h. NIT JOVE. Des de la Pista Vella i pels carrers de Bordils, “ENCIVADA’T TOUR”. Enguany celebrem el 40è aniversari del Jovent de Bordils. Per això, hem fet un got commemoratiu que és el got que es vendrà durant el recorregut que es farà pel poble.

Seguidament, a la Pista Vella i a l’aire lliure, els grups THE BLACKISS, OQUES GRASSES I PEFFE'S DJ'S. Entrada gratuïta.


DISSABTE 22 D’AGOST:

9.30 h. PINTEM VISOS AMB LEO ALEJO, al parc del costat del cementiri (cal portar un viso de color clar per poder pintar-lo). Cal inscripció, cada dia es farà una llista i es pintaran 20 visos.

10.30 h. FUTBOL FANG, al Camp de Futbol (és recomanable portar roba vella i/o roba de bany, ulleres d’aigua i tovallola). Inscripcions: diumenge 16 i dilluns 17 d’agost, darrere la Pista Vella, de 20 a 22 h.

17 h. PAGÈS I PAGESA DE FERRO, al parc del Pavelló Blanc-i-verd. Després de l’èxit de les darreres edicions, a la Festa Major d’enguany tornarem a reviure el campionat tots junts.

23 h. Ball de Festa Major amb l’Orquestra GENIONS. Seguidament, el grup LA LOCA HISTERIA i GALCERAN DJ’S, a la Pista Vella. Entrada gratuïta.


DIUMENGE 23 D’AGOST:

9 h. PINTEM VISOS AMB LEO ALEJO, a la plaça dels Lledoners (cal portar un viso de color clar per poder pintar-lo). Cal inscripció, cada dia es farà una llista i es pintaran 20 visos.

11 h. MISSA SOLEMNE a l’església de Bordils. El Sr. Carles Sahun l’acompanyarà amb el piano.

16 h. TORNEIG DE BOTIFARRA, a la plaça del costat de l’Ajuntament. Hi haurà premi per a les parelles guanyadores. Inscripcions: diumenge 16 i dilluns 17 d’agost, darrere la Pista Vella, de 20 a 22 h. Organitzat per l’Ateneu Popular la Pioixa.

19.30 h. Concert de l’ORQUESTRA MONTGRINS.
Seguidament gran ball de Festa Major amb l'ORQUESTRA MONTGRINS. Durant el transcurs del ball es farà l’elecció de l’Hereu i la Pubilla de Bordils 2015.
Hi haurà SOPAR POPULAR (podeu reservar el vostre tiquet).


DILLUNS 24 D’AGOST:

16.30 h. JOCS DE CUCANYA per a nens i nenes de 3 a 12 anys, a la plaça 11 de setembre, davant de l'Ajuntament. Inscripcions: diumenge 16 i dilluns 17 d’agost, darrere la Pista Vella, de 20 a 22 h. També hi haurà exposats els dibuixos del concurs de dibuix.

18 h. SARDANES AMB LA COBLA BAIX EMPORDÀ, a la plaça del Poble. Hi haurà sorteig de TOIA amb una panera d’embotits del poble en joc.

22 h. Clausura de la Festa Major amb el VIII CONCURS DE PLAYBACK, a la Pista Vella. Dues categories: júnior (menys de 16 anys) i sènior (més de 16 anys). Premi d'honor per als guanyadors i obsequi per a tots els participants. Inscripcions: diumenge 16 i dilluns 17 d’agost, darrere la Pista Vella, de 20 a 22 h. *Cal portar en un cd la cançó del ball el dia de la inscripció. Entrada gratuïta.

Tot seguit, lliurament de premis del CONCURS DE FOTOGRAFIA, i PERSONATGE OCULT.



Us hi esperem! #FMBordils2015 #araisempre

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telfons
Les adreces, telfons i mapes de situaci dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König