Taller "Del cos a l'ànima"
Informació
Data inici: 23/10/2015
Data fi: 24/10/2015

Lloc: Espai Natura , Av. Lluís Pericot, 26 (Girona)
Població: Girona
Hora: 16.00
Preu: 50 €

 

 

En Josep Mª Figueras Andreu és diplomat en Shiatsu, Hipnosi Clínica, Teràpia de Vides passades i Xamanisme transcultural.
Partint del fet que el nostre cos és el lloc on resideix l’ànima, cadascú pot iniciar la presa de consciència de qui és en realitat. Ningú més que un mateix pot saber qui realment és. Aquest és un taller encaminat a trobar respostes a les preguntes que puguem tenir en aquest sentit. A partir de les experiències que cada persona tingui en el taller, es donarà unes breus explicacions per poder comprendre.
Amb l’ajut d’unes senzilles eines de consciència corporal i de relaxació, pots tenir l’oportunitat d’escoltar el teu cos i la teva ànima. La major part dels recursos que faràs servir en el taller, els podràs continuar utilitzant en la teva realitat del dia a dia. En la part física del taller també es mostrarà com n’és d’important caminar correctament, i de quina manera pot arribar a afectar al cos si no ho fem.
Assistents al taller han de portar roba còmoda, una manta, mitjons, quadern i llapis de colors.
Es prega puntualitat (preferiblement a les 15:45). El dia abans i el mateix dia del taller millor no prendre res d’alcohol.

Horari: Divendres 23 d'Octubre de 16h a 20h i Dissabte 24 d'Octubre de 10h a 14h.
Preu taller: 50 € – Imprescindible inscripció prèvia.
Telèfon: 972 20 33 15

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telèfons
Les adreces, telèfons i mapes de situació dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König