Paisatges Pintats a Sant Sebastià
Informació
Data inici: 01/08/2015
Data fi: 11/10/2015

Lloc: Torre de Guaita de Sant Sebastià de la Guarda
Població: Llafranc
Preu: 1 €
Més informació i/o entrades:
www.museudelsuro.cat

 

 

Exposició d'aquarel·les d'en Costa Sobrepera

Per complementar la visita al conjunt de Sant Sebastià de la Guarda, l’any passat s’endegà el projecte Paisatges pintats a Sant Sebastià, amb l’objectiu d’oferir exposicions d’artistes vinculats amb el paisatgisme i la interpretació del territori.

Aquest any inaugurem la temporada amb aquarel•les d’en Costa Soprepera, artista autodidacta que ha cedit a l’Ajuntament de Palafrugell a l’entorn d’unes 600 obres, formades totes per dibuixos i apunts d'olis, aquarel•les i olis. Més de seixanta anys avalen la trajectòria artística de Josep Costa Sobrepera, comptats a partir de la primera presència pública del seu treball, realitzada l’any 1955 a Palafrugell.
La seva pintura reflecteix una evolució, calmada i segura. Els seus paisatges són viscuts, interioritzats, i ens arriben a través de la més pura i estricta sinceritat i emoció estètica.

Les obres es mostren a les dues plantes de la Torre de Guaita, en el recorregut que s’ha de fer per pujar al terrat, el punt més alt de la muntanya i des d’on podreu contemplar, entre els merlets que la coronen, una de les millors vistes de la Costa Brava i l’Empordà.

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telèfons
Les adreces, telèfons i mapes de situació dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König