Matemàtiques Vèdiques
Informaci
Data: 03/11/2015
Lloc: Espai Natura , Av. Lluís Pericot, 26 (Girona)
Poblaci: Girona
Hora: 12:00
Preu: 60 €

 

 

Curs Matemàtiques Vèdiques

Mantenir la ment activa és tan important com mantenir el cos en forma. És la millor forma de prevenir malalties pròpies de l’edat, com la senilitat o l’Alzheimer.
És més, “jugar” amb la màgia dels números, buscar dreceres per facilitar el càlcul, desenvolupar el càlcul mental, conèixer les propietats d’aquestes “coses” totalment abstractes que anomenem números, és un camí segur per desenvolupar el pensament abstracte i millorar les facultats cognitives. Tots podem ser calculadores humanes! Les matemàtiques es poden enfocar des d’un punt de vista ben diferent al que aprenem avui dia.
El temari se centra en abordar diferents mètodes o dreceres per la multiplicació i divisió, podent arribar a fer moltes operacions aparentment complicades a nivell mental. En combinar diferents mètodes s’aconsegueix un millor entrenament mental, acostumant la ment a buscar sempre la “drecera” més adequada.
Essent per una part un curs d’aprendre a utilitzar les matemàtiques com una forma d’entrenar el cervell d’una manera divertida i estimulant, donant eines per a facilitar el càlcul mental, i, per altra part, un curs d’estimular i entrenar la ment per una millor coordinació entre els dos hemisferis.

Horari: Dimarts de 12-13:15 hores.
Preu: 60€ mensuals.
Matrícula gratuïta.
Per més informació 972 203 315.



 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telfons
Les adreces, telfons i mapes de situaci dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König