L'Art Solidari. Fons d'art de la Creu Roja
Informació
Data inici: 27/06/2015
Data fi: 26/07/2015

Lloc: Museu del Suro
Població: Palafrugell
Hora: 20
Preu: Gratuït
Més informació i/o entrades:
www.museudelsuro.cat

 

 

L’exposició inclou obres donades solidàriament d’artistes reconeguts com Miró, Barceló, Guinovart, Tàpies, Clavé, Amat, Beulas, Niebla, Alejo, Pitxot, Domene, i Vilaró.

S’hi sumaran també les obres originals donades de Tano Pisano, Josep Guerrero Medina, Eduard Bigas i Jaume Canet.

Des de dissabte, 27 de juny i fins el 26 de juliol, el Museu del Suro de Palafrugell acull l’exposició gratuïta L’Art solidari. Fons d’Art de la Creu Roja conformada per una vintena d'obres dels grans artistes catalans contemporanis.

El president de Creu Roja a Catalunya, Antoni Aguilera; el primer tinent d’Alcalde de Palafrugell, Albert Gómez; la presidenta de la Creu Roja a Palafrugell, Lluïsa Capellà; i el comissari de l'exposició, Amat Las Heras, inauguren dissabte 27 de juny, a les 20 hores la mostra L'art solidari. Fonts d'Art de la Creu Roja a Catalunya.

L'exposició del Fons d’Art de la Creu Roja inclou una vintena d’obres cedides solidàriament per alguns dels grans artistes contemporanis catalans de gran renom com ara: Alejo, Frederic Amat, Miquel Barceló, Josep Beulas, Carbonell, Antoni Clavé, Quim Domene, Montserrat Gudiol, Josep Guinovart, Joan Hernández Pijuan, Javier Mariscal, Joan Miró, Josep Niebla, Antoni Pitxot, Albert Ràfols Casamada, Riera i Aragó, Antoni Tàpies, Joan Pere Viladecans, o Xavier Vilaró, entre altres.

A més, durant l’acte d'inauguració, es farà el descobriment de peces artístiques originals acabades de donar pels pintors Tano Pisano, Josep Guerrero Medina i Eduard Bigas.

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telèfons
Les adreces, telèfons i mapes de situació dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König