Festival'Era 2015
Informació
Data inici: 25/07/2015
Data fi: 26/07/2015

Lloc: Masia Can Gascons
Població: Llagostera
Hora: 17:00
Preu: 22 €
Més informació i/o entrades:
http://www.festivalera.com/entrades

Entrades i Horaris
Les entrades anticipades es poden comprar des de la nostra web per només 22€ i/o a la guixeta que hi haurà situada a l'entrada del festival per 28€

 

 

El festival boutique més rural de la Costa Brava arriba a la seva tercera edició per consolidar-se entre els esdeveniments marcats al calendari. En un marc natural incomparable i amb la premissa de fer prevaldre la qualitat per sobre la quantitat, el Festival'Era ens porta una cuidada selecció d'artistes nacionals i internacionals el dissabte 25 de juliol.

Sense cues ni massificacions i mantenint la seva essència intimista i propera gràcies al seu aforament reduït- el artistes es troben en contacte directe amb el públic i la posta de sol segueix fent acte de presència rere l'escenari principal. The Antlers i Gold Panda com a plats forts. Els nord-americans The Antlers aterren com a caps de cartell a terres catalanes 3 anys després en un dels seus dos únics concerts a Europa presentant el seu últim disc Familiars. Estaran rodejats d'artistes consolidats del panorama nacional com la tornada als escenaris de The New Raemon, presentant el seu nou disc Oh, Rompehielos, Delorean, Jupiter Lion o el darrer grup revelació El Último Vecino.

En horari nocturn, l'aclamat productor anglès Gold Panda junt amb Sau Poler i DJohntson faràn les delícies dels assistents a una de les festes mes especials de l'estiu. El cartell es completa amb el gironí DJ Capo que serà l'encarregat d'obrir el festival i, com ja és habitual, amb un recull d'artistes emergents que fan del segon escenari un punt únic per conèixer noves propostes musicals: Bel Bee Bee, Lili's House, Wesphere i Tversky.

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telèfons
Les adreces, telèfons i mapes de situació dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König